DFC bedankt hun vrijwilligers

30 juni 2018 951x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC bedankt hun vrijwilligers
DFC bedankt hun vrijwilligers

Vandaag was ook de dag waarop het bestuur van DFC hun waardering en dank aan de vrijwilligers die de club trouw is liet blijken.

Het weer was perfect gekozen ,want onder het genot van een drankje en een hapje werden de vrijwilligers bedankt voor hun inzet gedurende het afgelopen seizoen.

De club is trots op de  vele personen die zich inzetten om de club draaiende te houden , want zonder vrijwilligers kunnen we niet doen wat we nu doen.

Als blijk van dank was er een BBQ geregeld. De dames van het jeugdbestuur stonden samen met voorzitster Annemiek achter de bar om de medewerkers van een drankje te voorzien. Op het terras waren masterchefs Mark , Pierre ( Peter voor intimi ) en Richard hard aan het werk om het vlees te bereiden.  Dit tot vele tevredenheid van alle aanwezigen. Het smaakte heerlijk.

Een gezellig samenzijn van leiders , trainers  , bar en keuken personeel , TC jeugd en TC senioren , Nar Veure , schoonmaak ploeg en techniek en andere mensen die zich vrijwillig voor de club inzetten. Het was ze zeker gegund.

Dit is het ultieme bewijs dat DFC nog springlevend is en kan vertrouwen op een grote groep mensen die ten alle tijden voor de club klaar staan.

Het blijf nog lang gezellig.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com