De zaterdag ochtend van het toernooi

17 juni 2018 1690x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor De zaterdag ochtend van het toernooi
De zaterdag ochtend van het toernooi

Na een uiterst succesvolle vrijdag avond, stond de zaterdag vol gepland met nog meer wedstrijden. In de vroege ochtend , waarbij de nachtdienst alle velden hadden uitgezet , stond het DFC-ABC den Hartog toernooi voor de zware opgave alle wedstrijden van de jongste teams in goede banen te leiden. Maar ook hier draaien wij ons hand niet voor om.

De velden stonden vol van voetbal activiteiten. Op elk veld werd zeer sportief de strijd aangegaan met de tegenstanders. Van bovenaf de tribune gaf dit een schitterend beeld. Zoveel voetballers , zoveel inzet , zoveel passie. En dat allemaal met hetzelfde doel , en te zien welke bekers er straks in de lucht getild mag worden.

De scheidsrechters , waarbij veel oudere DFC jeugd spelers ook de fluit hanteerde , hoefden op geen enkele manier handelend op te treden. Zelden zoveel sportiviteit gezien.

Maar de strijd om de grootste beker werd in sommige poules echt spannend. Na al het reken werk voor de finale poules , stonden de nummers 1 uit de poule A en B tegenover elkaar. Dat het onderlinge verschil idd klein was , was te merken aan de afloop bij sommige finales. Want ook na de reguliere speeltijd waren er in sommige poules strafschoppen nodig om tot een winnaar te komen.

Na veel spelplezier was er aan het eind van de ochtend toch echt overal een beslissing gevallen. Rene had de eer op het podium om alle teams de beker uit te reiken , waarvoor zo hard gestreden was.

Het was een drukte van belang in de ochtend , maar zoveel plezier en vreugde te zien op de velden,daar doen we het als organisatie toch voor.

We mogen terug kijken op een geslaagde ochtend , en gaan ons snel op maken voor de middag editie.

De foto’s van de ochtend zullen later in de week uitgebreid worden getoond op de website. 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com