De zaterdag middag editie van het toernooi

17 juni 2018 1848x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor De zaterdag middag editie van het toernooi
De zaterdag middag editie van het toernooi

Wat een geluk met het weer hadden we deze dag. Na een super ochtend in 1 keer door naar de middag.

De jongste kinderen die klaar waren met hun eigen toernooi konden nog volop nagenieten op het foodcourt. Want Clown Marcel maakte de mooiste creaties met een ballon , je kon je wensen doorgeven en Clown Marcel maakte het gewoon. Maar dat was niet alles. Want niemand minder dan Tonie Teutenberg , in het verleden winnaar van het circus van Monte Carlo wat internationaal als allerhoogste staat aangeschreven , was meegekomen om de kinderen kennis te laten maken met het circus. Koorddansen , jongleren , balanceren op de grote bal , alles kon geleerd worden bij Tonie. Er werd uiteraard gretig gebruik gemaakt door de kids.

Voor de ouders was er een keur aan artiesten op het podium en met het zonnetje erbij zat je lekker op het terras. En als je trek had hoefde je niet ver te lopen , want eten genoeg op het foodcourt.

Het sportieve gedeelte was in de middag weggelegd voor de oudste jeugd. Fysiek ging het er hier iets harder aan toe dan in de ochtend , maar alles binnen het toelaatbare en goed in de gaten gehouden door onze scheidsrechters. Op wat duw en trek werk na verliep ook de middag uiterst sportief.

Madame boys  MO17 werd eerste . Goed gespeeld meiden.  De beker voor de JO13 bleef in eigen huis. Het team van Enzo , die speelde met een mix van jo13 en jo11 spelers , behaalde zeer verdienstelijk de eerste plek.

De JO17 poule werd een ware thriller. Op het hoofdveld waren er hier ook strafschoppen voor nodig om te kijken of DFC JO16 of BZC Zuiderpark de beste van de dag werd. Na de gebruikelijke 5 strafschoppen was er nog niets beslist. Er waren maar liefst 16 strafschoppen voor nodig om een winnaar te bepalen. De keeper van Zuiderpark ging uit eindelijk op de schouders ,nadat hij zelf de beslissende strafschop er in schoot.

De prijsuitreiking , waarbij de dames van SHO de pizza’s in ontvangst mochten nemen omdat zij in de middag de meest sportieve ploeg waren , werd door Rene en Patrick gedaan.

We mogen ook in de middag terug kijken op een geslaagde editie, en ook hier geld dat in de loop van de week alle foto’s op de website terecht komen. 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com