Word jij ons nieuwe lid ??

6 mei 2018 647x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Word jij ons nieuwe lid ??
Word jij ons nieuwe lid ??

De jeugd van de Dordtse voetbalclub DFC is aan het groeien. Op dit moment zijn alle jeugdteams vertegenwoordigd, dankzij de inspanning van een grote groep vrijwilligers. Maar de DFC-jeugd wil graag doorgroeien en daar zijn nieuwe leden voor nodig. Op dit moment kan de club meiden (11 tot en met 17 jaar) en kabouters (4 en 5 jaar,  meisjes en jongens) extra goed gebruiken, maar alle andere leeftijden zijn ook zeer welkom.

De jeugd van DFC word getraind door gecertificeerde trainers, die een opleiding van de KNVB hebben genoten. Afgelopen jaar hebben wederom veertien nieuwe jeugdtrainers dit certificaat behaald. DFC wil meer doen voor zijn leden dan alleen maar voetbal en organiseert daarom tal van nevenactiviteiten. Op deze manier worden de leden gedurende het hele jaar betrokken bij de club.

Interesse om eens te komen kijken en/of mee te doen met een training ? Stuur even een mailtje naar jeugdzakendfc@gmail.com en het wordt geregeld.

Speciaal voor nieuwe leden heeft DFC op dit moment een mooie actie. Wie nu lid wordt, betaalt het eerste half jaar geen contributie.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com