JO7-2 wint van RCD ( niet de wedstrijd maar wel de strafschoppen )

24 mei 2018 885x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO7-2 wint van RCD ( niet de wedstrijd maar wel de strafschoppen )
JO7-2 wint van RCD ( niet de wedstrijd maar wel de strafschoppen )

Vandaag de uitwedstrijd tegen RCD , maar toch bij ons op het hoofdveld.Wat zijn we toch gastvrij haha . maar beter een goede buur dan een verre vriend.

Vandaag dus tegen RCD en dat betekende veel vriendjes tegen elkaar en dat is altijd leuk.

RCD kwam met een complete technische staf : Trainer , fysiotherapeut , elftalleider , materiaalman en opa Ton.

We waren vandaag helemaal compleet dus Sid , Kevin , Damien , Lars , Milan en Joey stonden op het veld. Een avond wedstrijd betekend meestal een minder geconcentreerd DFC , helaas ook vandaag

RCD kwam met o-1 voor maar Kevin maakte snel de 1-1. Kansen aan beide kanten maar bij DFC wou de bal er niet in en bij RCD wel. Een heel mooi afstandsschot vanaf de middellijn van RCD was zeker het mooiste doelpunt van de dag. Voor de rust was het 1-3.

We hebben nog geprobeerd om het in de rust van elkaar te krijgen , maar ook in de tweede helft was RCD gewoon te sterk.

We kwamen nog wel dichtbij door een doelpunt van Damien werd het 2-3. Zal de aansluiting dan toch nog komen wat we in de rust hadden afgesproken ?  Ik zal het maar gelijk verklappen , nee dus haha. Want RCD wist het doel goed te vinden en gingen als een komeet. Ze liepen in 1 keer door naar de 2-8. Maar DFC gaf niet op en bleef het proberen , dat is ook knap. De beloning kwam nog voor het einde door de 3-8 van Milan. Bijna scoorde Sid nog zijn aller eerste doelpunt , want was hij er dichtbij vandaag. Het had wel leuk voor hem geweest maar helaas mocht het niet zo zijn.

Maar er was ook goed nieuws !!!  Voor het eerst dit seizoen werden de strafschoppen gewonnen. Er gingen er zomaar 4 in van de 6 en dat was genoeg om dit toetje te winnen. En Sid scoorde dan toch zijn allereerste doelpunt. Goed keeperswerk van DFC zorgde ervoor dat RCD er maar 1 in kreeg. Klasse boys. 

Zaterdag de laatste competitie wedstrijd van dit seizoen , thuis tegen Drechtstreek. Een speciale opa en oma dag dus hopelijk volle bak langs de kant. Maar ook je tante , oom , neef en nicht zijn van harte welkom.

Tot zaterdag 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com