JO7-2 wint bij Dubbeldam

5 mei 2018 1170x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO7-2 wint bij Dubbeldam
JO7-2 wint bij Dubbeldam

Vandaag ging JO7-2 op bezoek bij Dubbeldam ,om te kijken of daar de winst opgehaald kon worden. En de punten gingen mee naar DFC ,  3-7 winst.

De groep was vandaag precies groot genoeg. Joey ,Damien ,Lars en Kevin waren op deze zonnige ochtend aanwezig. Dat was ook precies het groepje wat laatst had gewonnen van EBOH , dus werd de tactische bespreking hetzelfde gedaan als toen ,want waarom iets veranderen als het werkt toch ?? Het veld werd weer nagetekend , de poppetjes op de juiste plek gezet en de uitleg weer hetzelfde , willen we moe van het veld met winst of uitgerust met verlies ?

Dubbeldam had een leuke ploeg die pas was begonnen met voetballen en DFC was al wat verder in de ontwikkeling. Maar daar werd goed rekening mee gehouden door beide trainers, zoals het hoort bij deze leeftijd.

DFC kwam dan ook al snel op de 0-1 door Kevin en Lars zorgde voor de 0-2. Het mooie was om te zien dat er goed werd overgespeeld in de eerste helft. En het luisteren ging ook goed , dus een verdiende voorsprong met de rust.Met dit lekkere weer gingen de in de rust in het zonnetje zitten om daar de limonade te drinken ,want dorst hadden de mannen. In de rust werd nogmaals gezegd dat samenspelen belangrijk was en we moesten blijven opletten.

In de tweede helft kwam Dubbeldam al snel op een verdiende 1-2. Navraag bij   de trainer bleek dat wij limonade siroop hadden en zij AA drink/ Red Bull . Dus we moesten aan de bak. Na een mooie aanval waarbij goed werd overgespeeld was het Kevin die de 1-3 scoorde. En ook Lars scoorde met een mooie actie de 1-4. Dubbeldam werd steeds sterker en wist weer te scoren zodat het opeens 2-4 stond. Het werd een spannende tweede helft.

De doelpunten gingen heen en weer.Kevin de 2-5 en Dubbeldam weer de 3-5. DFC speelde goed en nu ging ook Joey mee naar voren. De bal kwam voor zijn voeten en hij deed precies wat de trainer niet vroeg. Waar de trainer nl zei dat hij moest schieten , lobde hij de bal over iedereen heen het doel in. Zo kan het ook , en we liepen uit naar 3-6. Kevin vond het nog niet genoeg en schoot net voor het einde de 3-7 in het doel.En dit was ook de uitslag.

Een goede wedstrijd , maar na afloop werd er nog wel even samen gezeten ,want we spelen met zijn vieren en we gaan dus niet de bal van elkaar af pakken. Ook de manier van juichen van sommige spelers werd heel snel door de trainer de kop ingedrukt. Al scoor je nog zo mooi , Messi staat niet bij ons op het veld dus we juichen op een normale manier , want dat is voor de tegenstander ook wel zo netjes.

Na het serieuze gedeelte van de nabespreking werd er al snel chips gehaald , en genoten we in de zon met de spelers , broertjes en zusjes van de verdiende traktatie.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com