JO7-2 toont karakter en inzet

12 mei 2018 784x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO7-2 toont karakter en inzet
JO7-2 toont karakter en inzet

Na de winst van verleden week , moest de JO7-2 vandaag op bezoek bij Wieldrecht JO7-2. Een pittige tegenstander onder leiding van Cees Verhoeven, die altijd bij onze club heeft gespeeld.

De tegenstander was dus een bekende en we wisten dat zijn enkele hele goede voetballers hadden ,die graag alleen voetballen. We besloten om dit met elkaar , alle 4 de spelers , aan te gaan pakken. En dat werkte heel goed.

DFC kwam zelfs op voorsprong met 0-1 door Kevin , maar Wieldrecht maakte er gelijk een echte wedstrijd van en de 1-1 viel al snel. Het was Lars die DFC weer op voorsprong bracht en de 1-2 maakte. Wieldrecht kwam er een paar keer gevaarlijk uit ,maar Joey stond achterin zijn mannetje vandaag en hield veel ballen tegen. Helaas kwam voor de siroop toch de 2-2 , maar wat een leuke wedstrijd was het.

In de rust weer snel een bespreking en we gingen er weer tegen aan.

Damien maakte al snel in de tweede helft de 2-3. We moesten nu echt vol aan de bak. Kevin ,Damien en Lars moesten veel lopen om Joey achterin te helpen. Wat een vechtlust. Wieldrecht maakte weer gelijk en kwam daarna zelfs 4-3 voor. Maar DFC gaf niet op en Kevin scoorde weer de gelijkmaker. Het bleef heen en weer gaan en nu scoorde Wieldrecht weer de 5-4. Maar dacht je dat de JO7-2 zomaar opgaf ,echt niet he….weer Kevin die het net wist te vinden en de 5-5 maakte.  De wedstrijd kon nu alle kanten opgaan. Winst ,verlies of gelijk. DFC werd steeds meer moe en Wieldrecht kon steeds een verse speler brengen want zij hadden genoeg wissels. Helaas had DFC die wissels vandaag niet ,en dat was niet leuk en ging ons opbreken. Want als je niet op kom dagen zonder iets te laten weten ,laat je jouw team in de steek. En dat gebeurde dus op het einde. DFC was helemaal moe gestreden en Wieldrecht kon hierdoor nog de 6-5 maken. Bijna lukte het nog om toch gelijk te komen , maar we kwamen kracht tekort. 

Helaas verloren ,maar tegen dit zelfde team verloren we verleden jaar dik ,en nu hadden we zelfs kunnen winnen.  Dus we kunnen duidelijk zien dat we elke week vooruit gaan. En met deze inzet gaat dat zeker lukken.

Ik ben vandaag dat ook zeker een hele tevreden trainer , want vooraf zeg ik altijd dat de uitslag niet belangrijk is als we maar luisteren en ervoor vechten. En ik heb vandaag 4 moegestreden ,dappere strijders in het veld gezien. SUPERTROTS !!! 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com