JO7-2 scoort er op los , iedereen heeft gescoord !!

20 mei 2018 853x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO7-2 scoort er op los , iedereen heeft gescoord !!
JO7-2 scoort er op los , iedereen heeft gescoord !!

Zaterdag ging de JO7-2 op bezoek bij GSC-ODS , een leuke tegenstanders met een jong groepje wat net begonnen is met spelen. We hebben al een keer geoefend tegen hun.

Vooraf hadden de trainers al goed contact ,zoals het hoort. Het weer zat ook mee en we speelden centre court ,we waren er helemaal klaar voor.

Vandaag stonden we bijna compleet klaar. Milan , Damien , Kevin ,Joey en Lars hadden er zin in. 

Al snel was het Lars die zijn eerste van de dag scoorde en de score op 0-1 zette. Milan deed hem na en verdubbelde de marge.Een mooie combinatie tussen Damien en Lars ,waarna Lars afrondde en de 0-3 maakte.Milan scoorde de laatste van DFC voor de rust.Gelukkig scoorde GSC-ODS ook nog voor de rust. De bal was net wel/niet over de lijn en het goede contact voorafgaand aan de wedstrijd tussen de trainers helpt op zo moment. Beide trainers besloten nl dat het gewoon een doelpunt voor GSC-ODS was, want ook hun werken hard en doen hun best !!  Dus verdienen ze die beloning.

Rusten met 1-4 voorsprong.

In de rust werd er afgesproken om zo door te gaan en dan zien we wel waar we eindigen.

Met name Lars had het erg naar zijn zin , want hij scoorde vandaag maar liefst 7 doelpunten.Tussendoor was er weer een mooi samenspel.Joey gaf een mooie assist op zijn vriend Kevin die goed afrondde. Het was toen al 1-7. GSC-ODS wist ook nog een keer te scoren en het was toen 2-9. Het allermooiste doelpunt van de dag was de 2-10.De bal werd door het hele team rondgespeeld om hem uiteindelijk bij Lars te krijgen. Als Damien en Joey nou ook nog scoren vandaag ,dan hebben we weer een uniek moment.Dat hebben alle spelers gescoord. En dat lukte.

IEDEREEN HEEFT GESCOORD VANDAAG :Lars 7 x, Milan 3 x , Damien 2 x , Joey en Kevin 1 x. De uitslag was 2-14.

Er werd goed samengespeeld vandaag. Er werd geluisterd naar de trainer. Er was respect voor de tegenstander.Mooie wedstrijd dus. Op naar as donderdag ,weer een avond wedstrijd uit bij RCD. 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com