JO7-2 krijg pak op de broek

17 mei 2018 776x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO7-2 krijg pak op de broek
JO7-2 krijg pak op de broek

Zomer avond voetbal , zal dat iets zijn voor de JO7-2 ? We kunnen niet de smoes gebruiken dat we net wakker zijn maar misschien hebben ze nu juist weer last dat ze nog wakker zijn? Het resultaat was in ieder geval heel duidelijk. Dik verlies.

Tegenstander was Wieldrecht , zaterdag speelden we goed tegen de JO7-2 en vandaag was de JO7-3 bij ons op bezoek. Het was al snel duidelijk dat Wieldrecht een goed voetballende ploeg was en DFC kon daar zeker in het begin niets tegen over stellen.

Waar we normaal 4×4 spelen kwamen de trainers vandaag 5×5 overeen , dus de tactiek werd aangepast. Wellicht dat dit er iets mee te maken had , want we waren zoekende in het begin. Wieldrecht combineerde goed en kwam al snel op 0-4 voorsprong. Daarna kwamen we eindelijk in ons spel en kreeg Kevin het naar zijn zin. Kevin scoorde de 1-4. Nog voor de rust scoorde Kevin nog 2 x en was de ruststand 3-5.

De limonade werd in de zon gedronken. Al genietend van het weer hadden we nog de hoop dat we de tweede helft nog konden aansluiten want op het einde van de eerste helft ging het helemaal niet zo verkeerd. Dus kop open gaan met die banaan.

Toen Kevin de 4-5 scoorde kregen we die hoop ook zeker. Joey hield achterin stand , Lars was net een Miele stofzuiger  ( Miele ,er is geen betere ) en liep tussen de verdediging en aanval alle gaten dicht. Milan en Damien gingen steeds meer naar voren spelen. We gingen alles of niets spelen. Maar helaas pakte Wieldrecht hier weer de draad op en liep steeds verder weg van DFC. Het verzet was gebroken en de eind uitslag werd uiteindelijk 4-9.

Het begin en de eind fase was voor Wieldrecht ,die terecht wonnen vandaag. DFC deed goed mee in de midden fase ,maar kon geen voet aan de grond krijgen vandaag.

Zaterdag gaan we het gewoon weer proberen om 8.30 uur en wellicht dat we dan weer gaan winnen. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com