JO7-2 bedanken de opa’s , oma’s en de rest.

26 mei 2018 928x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO7-2 bedanken de opa’s , oma’s en de rest.
JO7-2 bedanken de opa’s , oma’s  en de rest.

Vandaag de laatste competitie wedstrijd van de JO7-2 en dat was gelukkig thuis , tegen Drechtstreek. Een ongeslagen ploeg waarvan we van te voren al wisten dat het onmogelijk was om te winnen.

Maar vandaag ook Opa en Oma dag. Bij veel thuiswedstrijden staan ze langs de kant om de JO7-2 aan te moedigen. Bij goed en bij slecht weer. En daarom vonden wij dat we ze vandaag wel eens mochten bedanken hiervoor. Dus voor alle oma’s ( en voor sommige opa’s ) een mooie rode roos ( bedankt Armand van bloemhandel Erica )  , die de kinderen zelf voor de wedstrijd gingen brengen om te bedanken. Maar ook al het andere publiek die dit jaar langs de kant stonden om bij de JO7-2 te kijken , BEDANKT VOOR DE STEUN !!!

Over de wedstrijd zijn we kort haha , 3 tegen 17 verloren ,met de doelpunten van Lars en 2 x Kevin.

We zijn dit jaar begonnen met 6 kids. Kevin , Lars ,Damien , Milan, Joey en Rubin.  Later kwam daar Sid bij en helaas stopte Rubin met voetbal.  7 kinderen waar we een team van moesten zien te maken. 7 verschillende kinderen, de een rustig , de ander dromerig , weer een ander type stuiterbal , ook nog een paar ondeugjes er bij , pffff  waar beginnen we aan haha.

Maar vanaf het begin was 1 ding duidelijk , we waren al heel snel een vriendenteam. Stroef begonnen maar langzaam aan gingen we beter spelen en kwamen ook de eerste winstpartijen. We gingen ook allemaal scoren , wat ging het goed. Voor de winterstop op zoek ,wie gaat er verdedigen , hebben we een spits , de middenvelders ??  De periode tot aan de winterstop waren we dus zoekende , en gelukkig met goede resultaten. Na de winterstop wisten we wel ongeveer wie welke kwaliteiten had en konden we ook wel eens een tactische bespreking doen met tekeningen erbij hoe we moesten gaan staan.

Dat ging steeds beter , en ik mag dan ook wel zeggen dat we dit jaar ontzettend gegroeid zijn op voetbalgebied.Maar wie had nou welke kwaliteit ??

Joey ,  DEFENDER , duidelijk een verdediger , soms met de handen , slot op de deur , maar soms ook scorend

Rubin ,  DREAMER , ook veel achterin te vinden en afwisselend met Joey de poortwachter 

Sid , NEW BOY , dit jaar begonnen maar pas zich snel aan, die komt er wel

Damien , BUBBLEGUM BOY , echte middenvelder , veel voorin te vinden als het nodig is, hekel aan verdedigen 

Kevin , DURACELL KONIJN , middenvelder , blijft altijd gaan en scoort daarom veel 

Lars , STOFZUIGER , manusje van alles ,overal te vinden waar nodig , helpt achterin maar scoort ook veel

Milan , NEW PATTA BOY, net als Damien ,veel op het middenveld en voorin 

Maar ook ik kan het niet alleen , en gelukkig zijn de ouders ook een hechte groep. Wouter , die veel hielp met de coaching , Richard die als een soort goaltjes dief met de doeltjes liep te sjouwen , en zeker niet te vergeten Dennis en Sabine , die voor de foto’s zorgen bij het verslag. Zonder de hulp van deze ouders zal het een stuk lastiger zijn , dus een bedankje voor jullie hulp dit seizoen.

Volgend seizoen gaan we hopelijk door met dit zelfde team , alleen word het veld groter ( Dennis , koop vast een grotere lens voor de camera )  , de doeltjes groter (Richard , kijk uit voor je rug ) en gaan we met een keeper spelen.

Maar eerst nog de afsluiting van dit seizoen regelen en dan is het alweer vakantie.

We mogen terug kijken op een leuk seizoen , een echt vrienden team waar het plezier voorop staat.

Een trotse trainer

Arno 

 

 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com