JO15-1 knalt door!

13 mei 2018 1004x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO15-1 knalt door!

De afgelopen week heeft JO15-1 twee wedstrijden gespeeld, uit bij Virtus en thuis tegen Papendrecht. Ik moet bekennen dat ik de thuiswedstrijd niet heb gezien maar ik heb begrepen dat het er in het begin niet uitzag als een wedstrijd die gemakkelijk te winnen was. Bij de uitwedstrijd was dit niet anders. Tja, spelen tegen de nummer 1 geeft de tegenstanders wellicht extra energie en wil om de wedstrijd te winnen. Maar het was DFC die de wedstrijden heeft gewonnen: uit met 0-5 en thuis met 7-1! Door inzet, samenwerking en doen wat er van je verwacht wordt heeft het team eruit gehaald wat er in zit. Natuurlijk hebben de spelers een eigen verantwoordelijkheid om goed te presteren; wekelijks trainen en er tijdens de wedstrijd voor gaan. Daarnaast is het aan de trainers om goede trainingen te verzorgen maar ook om tijdens de wedstrijden een sfeer te creëren waarin spelers optimaal presteren. Een moeilijke uitdaging, tenslotte zijn we niet allemaal hetzelfde. De 1 heeft een andere aanpak nodig dan de ander. Het vergelijk met een managementtheorie, situationeel leiderschap is snel gemaakt. Maar dat terzijde, terug naar de wedstrijden. Zoals gezegd, tweemaal winst! Mooie prestaties geleverd door het hele team. Ik ben van mening, dat alle spelers, ieder op hun eigen manier, het goed hebben gedaan. Twee namen wil ik toch vrijgeven. Julian, die in de uitwedstrijd een hattrick heeft gemaakt en Youri, die thuis 5 keer heeft gescoord!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com