JO15-1 Kampioenen!

26 mei 2018 1344x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO15-1 Kampioenen!
JO15-1 Kampioenen!

Kampioenen, Kampioenen, olé, olé!

Donderdagavond, na het verlies van de enige concurrent was het bekend: JO15-1 is kampioen! Er stond nog 1 wedstrijd op het programma, thuis tegen Sliedrecht. De uitslag deed er niet meer toe, maar zo`n wedstrijd moet je dan natuurlijk wel winnen. Tenslotte waren ouders, opa`s en oma`s, broers en zussen paraat langs de lijn om met het team een feestje te vieren. De wedstrijd werd gewonnen en feest werd het! Voor de spelers werd het vooral een natte bedoeling ;-). 

Laten we nog eens terugblikken op een bijzonder seizoen. Met enig rumoer was daar de winterstop na een wat minder succesvolle competitie. Er volgde gesprekken met het jeugdbestuur, spelers, en paar ouders en trainer. Wat volgde was een trainerswissel. Pascal en Marco namen de wedstrijden voor hun rekening en Theo de trainingen. Wat een succes! Zaterdagmiddag na de wedstrijd sprak ik nog even met onze aanvoerder, Marciano. Hij vertelde me dat het succes vooral was te danken aan de trainingen met Theo. Die heeft de spelers boven zichzelf uit laten stijgen. Een mooier compliment kan je denk ik niet krijgen! Theo, namens de spelers: enorm bedankt! 

Slechts 1 wedstrijd heeft het team gelijk gespeeld, de overige wedstrijden zijn gewonnen. Met veel plezier hebben wij, ouders, langs de lijn gestaan. Nog 1 keer de toppers van het elftal: Naomi met haar geweldige schot, Thomas en Toscin waar je je altijd op stuk loopt, Levi die in een belangrijke wedstrijd wist te scoren, Youri die een topscorer blijkt te zijn, Yordi onze balkunstenaar, Tom een topverdediger, Devin onze bikkel, Falco die zo gegroeid is, Dylan een topkeeper die de moeilijkste ballen uit zijn doel weet te halen, Denilson die een duel nagenoeg altijd wint en Marciano die zoveel aanvallen heeft weten te pareren. En dan waren er nog de vaste invallers, Winston, Julian en Dyron. Bedankt mannen, jullie hebben jullie steentje bijdragen in het behalen van het kampioenschap. Gefeliciteerd spelers met jullie kampioenschap en nog veel plezier met jullie toernooien! 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com