JO13-1 KAMPIOEN

26 mei 2018 1456x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO13-1 KAMPIOEN
JO13-1 KAMPIOEN

Vooraf was dit de wedstrijd waar het omging , tegen de directe concurrent in een thuiswedstrijd winnen van Groote Lindt om kampioen te worden.Maar gelukkig voor DFC was de echte druk er af , want Groote Lindt liep donderdag averij op en DFC was dus al kampioen.

Maar dat wou niet zeggen dat DFC het rustig aan ging doen , want een kampioenswedstrijd is pas leuk als je die ook win. Dus Enzo had vooraf al gezegd , er staat veel publiek die speciaal voor ons komen kijken , trakteer ze dan ook op een winst partij zodat we laten zien dat we een terechte kampioen zijn.

DFC JO13-1 won verdiend met 2-1 en het feest kon losbarsten.  Confetti , bloemen en de duik in de sloot , een mooie dag om KAMPIOEN te worden. Met 28 punten uit 11 wedstrijden.

SUPER PRESTATIE EN GEFELICITEERD !!

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com