In memoriam Jan Bekkers ( 90 jaar )

16 mei 2018 769x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor In memoriam Jan Bekkers ( 90 jaar )
In memoriam Jan Bekkers ( 90 jaar )

 

Op 15 mei is ons trouwe (64 jaar) lid Jan Bekkers op 90 jarige leeftijd overleden.
Jan was geen groot voetballer, maar op zijn manier heeft hij veel voor DFC betekend. In de meubelzaak “Ridder Interieur” zijn met DFC-ers vele afspraken gemaakt en voor zijn DFC was niets goed genoeg. De prestaties van het 1e elftal volgde hij op kritische wijze en deed daar op zijn manier “met rood-witte bril op” verslag van in het DFC – clubnieuws.
 
Op ledenvergaderingen zat hij steevast vooraan en wilde van alle (nieuwe) ontwikkelingen op de hoogte blijven. De laatste jaren ging zijn gezondheid achteruit en kwam hij niet meer bij de club. Pakte wel de telefoon en belde diverse prominente leden om toch maar iets van zijn DFC te horen. Arie Heijstek was recentelijk nog bij hem, maar moest constateren dat het kaarsje langzaam uitging.
 
De uitvaartplechtigheid vindt plaats op vrijdag 18 mei om 13.00 uur in de Wilhelminazaal aan de Nassauweg. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren in de Orangerie van het Uitvaartcentrum.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com