Geslaagd Surinaams feest bij DFC

6 mei 2018 622x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Geslaagd Surinaams feest bij DFC

Het was zover. Gisteren ( 5 mei) was het zover. De sporthal was omgetoverd tot een feestzaal en het Surinaams feest kon beginnen. Om 19.00 uur konden de pakweg 160 mensen genieten van een Surinaams maaltijd ( nasi of bami met kip) en de DJ stand werd opgebouwd. Om ca 21.00 uur, na een welkomst woord van Henk, begon het feest. het was duidelijk dat men er in moets komen, maar rond 22.00 uur werd de dansvloer steeds voller. Tijdens de avond werden nog wat hapjes uitgedeeld zodat met steeds wel een lekker buikgevoel had. De DJ speelde verschillende soorten muziek, maar was wel duidelijk waar het meeste op gedanst werd.
Helaas kwam er rond 01.00 uur een eind aan de gezelligheid. Het was het einde van een, wat mij betreft, geslaagd feest.
Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor een geslaagde avond. De gasten voor hun gezelligheid, de vrienden van het 3e, de mensen van de catering, kantine personeel, de sponsoren, activiteitencommissie en alle andere die mee hebben geholpen met de opbouw ( en afbouw) van de sporthal.

Ook vraag ik een ieder een reactie achter te laten met zijn/haar bevindingen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com