Een vooruitblik op het DFC-ABC den Hartog Jeugdtoernooi 2018.

26 mei 2018 1153x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Een vooruitblik op het DFC-ABC den Hartog Jeugdtoernooi 2018.
Een vooruitblik op het DFC-ABC den Hartog Jeugdtoernooi 2018.

Na de succesvolle editie van verleden jaar , word op 15 & 16 juni wederom het DFC-ABC den Hartog jeugdtoernooi ge-organiseerd.  We blikken vast vooruit op deze editie met hoofdsponsor Michael Weeda van ABC-den Hartog verhuizingen en Patrick vd Wetering , de toernooi directeur.

Waarom heeft U ervoor gekozen als naamsponsor cq toernooidirecteur bij dit toernooi betrokken te raken ?

Michael ( MW) : Dit is min of meer vanzelf gelopen na overleg met Eveline in ’t Veld. Ik ben al hoofdsponsor van DFC en dit toernooi voor de jeugd sloot daar perfect bij aan.

Patrick vd Wetering ( PvdW ) : We zagen dat de toernooien van GSC-ODS altijd goed liepen en hadden het idee dit ook bij DFC neer te willen zetten , en zo geschiedde.

Wat is je connectie met DFC ?

MW : Mijn vader heeft vroeger bij DFC gespeeld en zelf heb ik bij de veteranen een balletje getrapt  , toen mijn zoon Jan 10 jaar geleden bij de kabouters wilde gaan voetballen kwamen we uiteraard weer bij DFC terecht.

PvdW : Ik heb op 11 jarige leeftijd als D pupil de overstap naar DFC gemaakt. Vanaf mijn 18e jaar , nu dus al 24 jaar lang , ben ik jeugdtrainer.

Editie 2017 was een succes , word dit jaar nog anders ?

MW : Jazeker , 2017 was een super toernooi maar we pakken het nog groter aan nu. Ons beroemde Foodcourt is verplaatst en daar komt een podium bij ,waar dit jaar minstens 8 zangers het publiek gaan vermaken , en een mystery guest komt er ook nog bij.

PvdW : Het aantal teams gaat van 47 naar 74 teams dit jaar , er is zelfs een wachtlijst voor clubs die mee willen doen. Ook voor de niet spelende kinderen word er dit jaar nog meer georganiseerd. Naast het springkussen van verleden jaar zal er nu ook een clown aanwezig zijn.

Wat maakt dit toernooi zo bijzonder ?

MW :  De sfeer en de ambiance. Anders dan bij andere toernooien is er heel veel vertier voor het publiek.

PvdW : Ongetwijfeld het Foodcourt , een uniek concept dat je nergens anders vind.

Zonder mensen tekort te doen , maar welk persoon is volgens jou de stille kracht achter dit toernooi  en waarom ?

MW: Moeilijk want er staat zo’n grote groep vrijwilligers , maar voor mij is dat Eveline in’t Veld. Zij regelt zoveel voor de club en voor dit toernooi , dat is bijzonder.

PvdW : Precies wat Michael zegt , de groep vrijwilligers is zo groot. Maar als ik denk aan het Foodcourt dan zijn voor mij Edwin Groenewoudt en Ron van Halen kanjers en vakmensen. Maar ook Rene Blankenstein en Lucas Rijnders die de techniek regelen zijn super vrijwilligers.

Zowel Michael als Patrick willen nog 1 ding kwijt, noteer 15 en 16 juni in de agenda. We zien U graag langskomen bij het grootste en mooiste toernooi van Dordrecht ,het DFC-ABC den Hartog jeugdtoernooi!!

Voor meer info : www.dfc-dordrecht.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com