Belangrijke overwinning voor JO15-1

21 mei 2018 1136x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Belangrijke overwinning voor JO15-1
Belangrijke overwinning voor JO15-1

Het seizoen is voorbij gevlogen, zaterdag was alweer de 1 na laatste wedstrijd voor JO15-1. Een belangrijke uitwedstrijd, tegen de nummer 2 (Heerjansdam 3). Verliezen was geen optie! Zonder trainer Marco moesten de  spelers de klus klaren maar gelukkig waren Pascal en Patrick van de partij om het team te coachen. Het leek een pittige pot te worden, beide ploegen gingen er vol voor. Al redelijk snel in de wedstrijd kon Julian scoren na een mooie voorzet van Yordi, helaas duurde het niet lang voordat het 1-1 werd. Wat zou het worden? Gespannen stonden wij, ouders, langs de lijn. Na een corner van Julian maakte Marciano de 1-2. Bijna werd het 1-3 door een afstandsschot van Devin maar het was Youri die het 3e doelpunt kon maken nadat de keeper de bal los liet na een hard schot van Denilson. Het werd 2-3, door nog een doelpunt van Youri gingen we met 2-4 de rust in. Gerust waren we nog niet helemaal, Heerjansdam had tenslotte 2 mooie doelpunten kunnen maken. Wat zou de 2e helft doen? Maar goed, DFC speelde goed dus alle vertrouwen in een goede afloop. Toen Winston na een pass van Youri al snel in de 2e helft het 5e doelpunt voor DFC maakte leek de wedstrijd bekeken. Ik geloof niet dat Heerjansdam het opgaf maar het vuur leek er wel wat uit. Het werd zelfs 2-6; Winston kon het afmaken nadat Naomi hem een mooie pass had gegeven. Wat is er weer hard gewerkt! Yordi en Dyron die veel kansen wisten te creëren op het middenveld. Naomi en Levi gaven een mooie pass. Veel tegenstanders liepen vast op Denilson, Toscin, Tom, Devin, Falco en Thomas. Onze koelbloedige doelpuntenmakers Winston, Julian en Youri. Dylan die er altijd staat en last but not least onze aanvoerder Marciano, die steady als altijd achterin vele acties van de tegenstanders heeft weten te pareren. Zaterdag de laatste wedstrijd! Ik wens het team veel succes toe, hopelijk kunnen we na de wedstrijd een feestje vieren! 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com