ABC-Prive : Dominique Groenewoudt

11 mei 2018 898x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ABC-Prive : Dominique Groenewoudt
ABC-Prive : Dominique Groenewoudt

 

Mijn connectie met DFC 
Ik weet niet beter dan dat ik bijna op het voetbalveld van DFC geboren ben. Al 20 jaar lang is dit, ondanks dat ik er zelf niet sport, mijn cluppie. 
Mijn familieleden aan beide kanten van de familie zijn allemaal echte DFC’ ers. 
Stiekem is mijn hart dus een beetje rood-wit en zal ik altijd een DFC’er zijn. 

Op het toernooi van 2017 heb ik met name voor de verkoop van de kibbeling gezorgd. Samen met Richard in ’t Veld verkochten wij de kibbelingen als een speer, wat er zelfs toe leidde dat wij op zaterdag meerdere keren uitverkocht waren. 100 kilo kibbeling is er op een middag doorheen gegaan, fantastisch toch! 

Doordat de verkoop van de kibbelingen in 2017 zo’n groot succes was en ik het met zoveel plezier heb gedaan zal ik ook dit jaar weer achter de kibbelingstand te vinden zijn. Ik hoop veel mensen met een grote glimlach te kunnen ontvangen op 15 en 16 juni! 

Anekdote
Doordat de verkoop van de kibbeling veel voorspoediger verliep dan gepland waren wij ook meerdere keren uitverkocht. Ik liet mijn vader naar de Kreko rijden om een aantal dozen nieuwe kibbeling te halen. Toen hij terugkwam was de vorig lading alweer uitverkocht, wat ervoor zorgde dat mijn vader opnieuw richting de Kreko kon. U raadt het al ..toen hij terugkwam was de vorige lading kibbelingen op. 
Ach, gelukkig is hij maar 4 keer in een middag op en neer gereden haha. 

Tijdens het interview van de volgende ABC Priv√© wil ik heel graag Richard in ’t Veld terugzien. 

Ik kijk uit naar het toernooi van 2018 bij de allermooiste club van Dordrecht en omstreken!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com