wedstrijdverslagen JO15-1

23 april 2018 902x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor wedstrijdverslagen JO15-1

Donderdagavond was een belangrijke voetbalavond voor ons elftal, de wedstrijd tegen Heerjansdam, de nr 2. Tom en Luciano konden door een blessure helaas niet mee doen maar gelukkig waren er invallers beschikbaar. Max, Winston en Quasim waren van de partij. Vanaf de eerste minuut was duidelijk dat het elftal er vol voor ging. Maar het was ook wel duidelijk dat ze met een volwaardige tegenstander te maken hadden, die uiteraard ook voor winst speelde! Winston maakte de 1-0, Marciano 2-0 met een penalty nadat Yordi onderuit was gehaald. Met een 2-1 stand gingen we de rust in. In de 2e helft werd het 3-1 na een mooi doelpunt van Levi. Tja, en toen was het opeens 3-2. De grensrechter zag buitenspel, de trainer ook maar de scheidsrechter was onverbiddelijk: het was een doelpunt. En de scheidsrechter heeft nu eenmaal altijd het laatste woord. Maar goed, we stond nog voor dus vooruit maar. En dan gebeurt wat we niet wilde: het werd 3-3! En dat was dan ook de eindstand. Het was een spannende pot, waarbij we hebben kunnen zien waarom het elftal op de 1e plek staat: prima resultaat geleverd! 

En dan is er zaterdag weer een wedstrijd, dit keer uit tegen Dubbeldam. Wat vroeger in de ochtend als wat we gewend zijn dus het was de vraag of de spelers fit waren. Tenslotte wordt er zo af en toe ook wat gegamed s`avonds en de wedstrijd van donderdag zat misschien nog wat in de benen. Maar dat bleek niet van invloed! Ik krijg het idee dat het kampioenschap begint te leven na het gelijk spel van donderdagavond dus de spelers gingen er zaterdag vol voor. Misschien moet ik toch eens gaan kijken wat er op de trainingsavonden gebeurt want ik zie de spelers zo langzaam aan per week beter worden. Tom en Luciano waren nog geblesseerd maar dit keer waren Noah en Desjwan (hoop dat ik het goed schrijf Enzo) van de partij. Dubbeldam bungelt onderaan in de competitie maar het is niet altijd gezegd dat dit gemakkelijk wedstrijden zijn om te winnen. Maar gelukkig, na een assist van Youri maakte Yordi er 0-1 van. Er werd hard gewerkt, Thomas, Naomi, Falco en Tosin blokte de aanvallen van Dubbeldam, Denilson gaat er altijd voor en Devin stond zijn mannetje op het middenveld. En dan hebben we nog Marciano, die we af en toe als een Speedy Gonzalez over het veld zagen gaan. Bijna werd het 1-1 maar onze keeper Dylan wist dit mooi te voorkomen. In de 2e helft werd het 2-0 na een doelpunt van Noah wat mooi werd opgebouwd vanuit het middenveld. En zo konden de mannen met winst naar huis!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com