Surifriends spelen moeilijke uitwedstrijd bij Oranje Wit

29 april 2018 794x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Surifriends spelen moeilijke uitwedstrijd bij Oranje Wit

Vandaag 28 april, speelde de mannen van DFC 4 de uitwedstrijd tegen de nummer 2, Oranje Wit.
Om 15.00 uur zou de aftrap zijn. Omdat enkele spelers van de thuisploeg verlaat waren begon de wedstrijd 15 minuten later.
De wedstrijd begon rommelig. er waren wat kleine kansen voor DFC, maar het was OW die na 10 minuten op 1-0 kwam.
De Surifriends zette aan en 15 minuten n de openingstreffer was het Randy die een corner van Dennis knap inkopte. 1-1. kort na de gelijkmaker was het Anthony die de 1-2 scoorde. deze werd afgekeurd wegens buitenspel. OW kwam af en toe er ook goed uit, zodat de verdediging alert moest blijven. we gingen ook rusten met een 1-1.
De 2e helft bleef rommelig en onrustig. toch kregen we weer een paar kansen die er niet ingingen. Halverwege de 2e helft was het Daryll, die op aangeven van Randy knap wegdraaide. hij kwam alleen voor de keeper en omspeelde deze ook knap. hij kon zo de 1-2 scoren. Het uitvallen van 4 spelers ( met blessures) kwam het spel ook niet ten goede. DFC werd steeds meer in de verdediging gedrukt. gelukkig konden we het goed verwerken allemaal. de uitslag van 1-2 betekend nu dat de Surifriends een voorsprong van 12 punten hebben op de nummer 2. nummer 3 staat 13 punten achter. er moeten nog 6 wedstrijden gespeeld worden.
volgende wedstrijd is zaterdag 5 mei. dan ontvangen de Friends EBOH.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com