Paaskamp 2018 (deel 3) , de leiding en de wist u datjes

4 april 2018 561x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Paaskamp 2018 (deel 3) , de leiding en de wist u datjes
Paaskamp 2018 (deel 3) , de leiding en de wist u datjes

Wat is een paaskamp zonder leiders ?  Zonder de inzet van deze vrijwilligers kunnen we geen paaskamp maken.

De keuken brigade was geheel vernieuwd en werd dit jaar geregeld door Marina , Rosa en Ursula. Het was heerlijk. De leiders van de ploegen was een mooie mix tussen ervaren leiders en nieuwe leiders ,die wel allemaal de paaskamp ervaring hadden van vroeger toen ze zelf nog mee gingen als kind. Marco was er voor de techniek , en de spellen en algehele leiding was de taak van Bianca , Bianca en Arno.

Ook de leiders hebben hun plezier momenten onderling en vandaar de rubriek, Wist u dat ….

Wouter en Yvon 3 x een valse bingo hadden , Arno het verschil niet weet tussen horizontaal en verticaal , de patat pan dit jaar weer niet werkte maar wel toen de pan was omgedraaid , er 1 team was die hun schild op zijn kop schilderde , Wouter een kussengevecht aangaat met 40 kinderen maar de rest van de leiding niet roept om hem te komen helpen , Marco dit jaar een natte DRONE had , Enzo weer de broek op zijn hoofd had maar Marina deze stiekem aanheeft , het geluid van iets in het water gooien plons is , sommige mannen wel heel veel bekertjes naast hun bed hebben , sommige vrouwen hier iets meer van afweten , Richard beter niet in jouw volleybal team kan hebben tenzij je aanvullend verzekerd ben voor de fysio , Lucas ook hollands talig kan zingen , Dennis het kampvuur toch wel lekker warm vond voor een tukkie , de keuken ook een goede jury is , Yvon liever Feyenoord kijkt en 40 kinderen laat wachten voor de toko , Rosa is ontslagen in de keuken maar toch weer is aangenomen , Dennis en Lucas tegenwoordig Denise en Lucia heten , Michel de string van zijn vrouw draagt tijdens de bonte avond , Kirsten houdt van bomen knuffelen.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com