nog 8 weken : DFC-ABC den Hartog jeugdtoernooi 2018

20 april 2018 939x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor nog 8 weken : DFC-ABC den Hartog jeugdtoernooi 2018
nog 8 weken : DFC-ABC den Hartog jeugdtoernooi 2018

Over 8 weken gaat het toernooi van Dordrecht weer van start : DFC-ABC den Hartog jeugdtoernooi 2018

Na de geweldige editie van 2017 word het dit jaar nog groter. Vanaf nu elke week een update. Deze week het FOOD court.

Ook dit jaar zal de VHC-Kreko groep weer zorg dragen voor het FOOD court. Niemand minder dan Ron van Halen zal wederom voor de aankleding zorgen , dus succes gegarandeerd. 

Richard in ’t Veld , de king off Kibbeling , zal beide dagen weer kilo’s vis bakken. Maar er is natuurlijk meer. Juist dit FOOD court onderscheid dit toernooi van een gemiddeld toernooi. Want waar anders vind u , naast de gewone keuken die ook open is , zo breed scala aan eten en drinken ? Unox fietskar ,Bubble wafel ( de sensatie van 2018 en voor het eerst verkrijgbaar tijdens een voetbaltoernooi ), Slush Puppys , een heerlijk terras. Slecht enkele dingen wat er dit jaar op het foodcourt te vinden is. 

En want doen we dan met de kinderen terwijl de ouders lekker genieten in de zon van al dit lekkers. Daar is de speciale kinderhoek voor bedacht. Springkussen , knutselen , tekenen , die vermaken zich dus wel. ( en wellicht nog een verrassing ) 

Is er dan nog meer op dit FOOD court ? Ja natuurlijk. LIVE muziek op zaterdag middag op een podium !!  

En dit alles is exclusief te vinden bij het DFC- ABC den Hartog jeugdtoernooi. U heeft dus geen excuus meer om niet te komen. 

NOTEER DUS 15 EN 16 JUNI IN DE AGENDA EN WEES ERBIJ  !!!

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com