Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | JO7-2 wint tweede classico
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

JO7-2 wint tweede classico

14 april 2018 580x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO7-2 wint tweede classico

Notice: Undefined variable: post in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154

Notice: Trying to get property of non-object in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154
JO7-2 wint tweede classico

Vandaag was de tweede classico van dit seizoen tegen EBOH. De eerste ontmoeting tegen EBOH jo7-3 bij DFC was winst ,zal de wedstrijd tegen EBOH JO7-2 uit ook de winst betekenen?  JA DUS , 3-7 winst voor de roodwitte sneltrein van DFC.

Vandaag waren we precies met 4 spelers: Damien , Lars , Kevin en Joey moesten het gaan doen. De ontvangst bij onze vrienden van EBOH is zoals gewoonlijk goed en vriendelijk. De trainers van beide teams hadden vooraf een leuk gesprek over het voetbal van beide teams en we waren gelijkwaardig aan elkaar,de zon begon ook nog eens te schijnen , dus alles was gereed voor een lekker potje voetbal.

Vooraf was deze keer de tactiek besproken op een papiertje om duidelijk te maken hoe we EBOH konden bestrijden. Joey bleef als slot op de deur hangen achterin , Kevin en Damien hadden samen het middenveld in handen en Lars voorin voor de afronding. Met enkele looplijnen werd het spel uitgelegd ,of het daar aan lag zal altijd een raadsel blijven ,maar het hielp wel haha.  Ook de bekende tactiek : LUISTEREN NAAR DE TRAINER  werd nog eens besproken.

Al snel werd duidelijk dat DFC idd goed ging luisteren vandaag. Alle aanwijzingen van de trainer werden opgevolgd en al snel scoorde Kevin de 0-1. EBOH liet het niet op zich zitten en wist de 1-1 te scoren. Lars had de tactiek van afronden begrepen want zijn schot betekende de 1-2 en 1-3. Een klein momentje van even niet luisteren zorgde toch weer voor spanning en 2-3. Kevin wou voor de rust nog een beetje meer lucht hebben en maakte 2-4.

In de rust liet de trainer weten dat de tactiek van luisteren goed werkte en stelde de JO7-2 voor de keuze :  Nog vol energie van het veld stappen met kans op een nederlaag of helemaal moe het veld af ,met kans op de winst ??  Alle 4 de spelers kozen voor optie 2 ,de mouwen werden opgestroopt  ,de limonade nog snel in de keel gegoten,  laat de tweede helft maar komen !!

EBOH kwam snel op 3-4, maar er was geen paniek. Het team stond goed opgesteld en de tactiek werkte perfect. Wel moesten de spelers alles geven vandaag en dat deden ze dan ook. Damien scoorde de 3-5 en Lars de 3-6. Op dat moment ging Joey ook meer mee naar voren en bleef Damien iets achter. Lars scoorde nog de 3-7.  De overwinning kwam niet meer in gevaar en ook de stafschoppen op het grote doel ging goed. Hier bleven beide teams gelijk opgaan.

WAT EEN SUPER  PRESTATIE VANDAAG EN WAT IS DE TRAINER TROTS !!! Goed luisteren , keihard werken ,en strijden… zo zie je maar wat dan kan betekenen.

Maar de tegenstander was vandaag ook super sportief , dat mag ook wel eens gezegd worden.

 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com