JO7-2 geniet van de zon

8 april 2018 1041x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO7-2 geniet van de zon
JO7-2 geniet van de zon

Een mooie dag met lekker weer , alle ingredienten voor een heerlijk potje voetbal dus.

De jo7-2 was klaar voor de wedstrijd tegen Dubbeldam. Vandaag 5 spelers aanwezig , Sid is bijna zover om aan te sluiten bij de rest , dus straks helemaal compleet. De eerste wedstrijd na het paaskamp, laten we hopen dat er goed geluisterd gaat worden , vooraf in de kleedkamer in ieder geval wel.

Zodra de wedstrijd begint is het een open wedstrijd. DFC speelt goed en we zitten eigenlijk te wachten tot we gaan scoren, maar helaas word er even niet opgelet en is het Dubbeldam die als eerste scoort. Vanaf dat moment gaat het snel. We gaan er opeens veel te makkelijk over denken en dat zonnetje is ook wel lekker hoor. Zeker om lekker met je team te keutelen. Maar Dubbeldam straft dat genadeloos af en als het rust is , staat er zomaar 0-6 op het scorebord.

Tijd voor overleg in de kleedkamer , waar de jongens te horen krijgen dat we toch echt beter moeten gaan opletten en luisteren. Genieten van de zon kan ook nog na het voetbal.

De tweede helft is het hopen dat we gaan scoren ,maar ook dit lukt helaas niet. Dat doet Dubbeldam nog wel en zorgt voor de 0-8.

Een wijze les ,opletten is echt nodig om te gaan winnen.

Na nog een mooi compliment van de trainer van Dubbeldam over het goede horloge van de trainer van DFC , is het tijd om de spullen weer op te ruimen en ons klaar te maken voor volgende week. Op naar EBOH.  

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com