JO15-1 in vorm!

16 april 2018 728x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO15-1 in vorm!

DFC JO15-1 – VVGZ JO15-3           : 4-1

RCD JO15-2- DFC JO15-1              : 2:4

Dit zijn de uitslagen van de laatste twee wedstrijden van JO15-1! In de wedstrijdverslagen benoem ik meestal wie heeft gescoord, de assist heeft gegeven of een mooie actie heeft gemaakt. Deze keer doe ik dit eens niet. De wedstrijden worden namelijk niet alleen gewonnen doordat een aantal spelers hebben uitgeblonken. De wedstrijden worden gewonnen omdat er door alle spelers geknokt wordt. Niet alleen bij de wedstrijden maar ook tijdens de training wordt er veel inzet getoond. We kunnen er niet om heen dat de individuele voetbalkwaliteiten van de spelers hier en daar wat verschillend is. Maar op 1 of andere manier is dit geen issue en gaan de spelers met respect en op een vriendschappelijke wijze met elkaar om. Er wordt niet gemopperd op elkaar, als er 1 uit de pan vliegt tijdens de wedstrijd houdt de rest hem rustig en ik hoor met regelmaat dat de spelers elkaar complimenteren na een mooie actie. Het feit dat er nu 4 wedstrijden op rij zijn gewonnen zal ongetwijfeld een bijdrage leveren aan een goede sfeer maar ik wil toch maar eens gezegd hebben dat we trots mogen zijn op de prestaties die dit team weten te leveren. We zien misschien niet altijd het mooiste voetbal en soms heeft het team veel geluk maar ze staan on the moment toch maar op de eerste plek in de competitie! Overigens met ondersteuning van spelers van de JO13-1 bij de laatste 2 wedstrijden. Als ik goed tel zijn er inmiddels 3 spelers vertrokken dus we hebben wat ondersteuning nodig. Top dat de spelers van JO13-1 deze willen geven.

Donderdagavond staat de wedstrijd tegen de huidige nummer 2 op het programma, een spannende wedstrijd. Ik wens het team dan ook veel succes toe!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com