DFC JO7-2 verliest strijd van de Reeweg Oost , debuut van Sid.

23 april 2018 915x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO7-2 verliest strijd van de Reeweg Oost , debuut van Sid.
DFC JO7-2 verliest strijd van de Reeweg Oost , debuut van Sid.

Zaterdag stond de strijd van de Reeweg Oost op het programma , thuis tegen de buren van RCD JO7-1. 

Na de mooie winst verleden week op EBOH , was het vandaag andere koek , want het was wel JO7-1 wat op bezoek kwam. Kevin was er deze week niet , maar daar tegenover stond het debuut van Sid !! Hij traint al weken mee en nu was de tijd rijp voor een echte wedstrijd.

Wellicht door het zonnetje hadden enkele spelers last van het MWDDD ( Mooi Weer Dus Droom Dag ). De concentratie was zeker in het begin nog niet aanwezig en RCD kwam dus al snel op 0-1 en voor de rust zelfs op 0-2. Op zich een knap resultaat , want RCD is echt een goede ploeg. Maar wel tijd om in de rust even een babbeltje te maken over het opletten , want die vogels vliegen echt wel verder en hoef je niet na te kijken hoor.

De tweede helft bleef RCD maar goed voetballen , stopt dat niet in de tweede helft ofzo ??  Maar de concentratie was veel beter en juist hierdoor werd voorkomen dat RCD de dubbele cijfers ging halen. Dat we met 0-6 verloren is helemaal niet zo erg , dat hoort erbij. Gelukkig werd er volop strijd geleverd.

Sid stond op het veld alsof hij er al veel eerder stond , dus een prima debuut hoor. Aan aanvallen kwamen we niet veel toe , we moesten hard verdedigen. Maar als we al richting doel gingen , probeerden Damien , Milan en Lars toch te scoren. De meeste tijd stonden zij eigenlijk alles tegen te houden en als RCD er weer eens doorheen kwam , was daar Joey die de ballen als verdediger tegen hield. 

Al met al toch een goede wedstrijd , laten we hopen dat we as zaterdag vanaf het begin een flinke plensbui krijgen , liefst met sneeuw en storm. Dan hebben we geen last meer van de MWDDD !!  

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com