Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC heeft weer een vrouwen team !!!
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC heeft weer een vrouwen team !!!

25 april 2018 1818x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC heeft weer een vrouwen team !!!

wij zoeken U voor een nieuw dames tenue

Heel heel heel lang geleden ( ongv 10 jaar) waren er 5 meiden die het idee kregen om te gaan voetballen bij DFC. Zij begonnen met een training en nog 1 en nog 1 en na een paar trainingen stroomde er steeds meer meiden binnen. Met de eerste tien meiden zijn we gestart in de competitie ,toen nog D pupillen.

Al gauw kwamen er meer meiden bij van 9 tm 14 jaar en werd het eerste team op leeftijd gesplitst en hadden we ineens een E team en een D team. Zo hebben we jaren gevoetbald en alle leeftijds categorie├źn doorlopen en best goede resultaten gehaald met af en toe een kampioenschap en promotie naar de hoofdklasse voor Meisjes B teams. Uiteindelijk kwam er in 2016 een einde aan en vlogen onze meiden uit. De ene stopte met voetbal en andere verhuisde naar een andere vereniging.

Nu 2 jaar later kwamen er een aantal op het idee van hoe leuk zou het zijn om weer de stoute voetbalschoenen aan te trekken en de voetbalweide weer te gaan bespelen. Na een oproep op facebook met daarin bijna alle oud speelsters van die tijd  werd er wel heel enthousiast gereageerd en zijn we nu al met ongeveer 14 speelsters aan t trainen geslagen. We hebben wel wat conditie in te halen maar de skills en persoonlijke kwaliteiten zijn nog zeer aanwezig en kunnen zich alleen nog maar meer ontwikkelen.

Ook zijn er een aantal mooie details te beschrijven:

  • +_ 30 jaar geleden ontstond het dames voetbal bij dfc met daar in spelende meiden waarvan de tweede generatie nu WEER in t rood/wit gaan strijden.
  • Ook zelfs de keepster van 25 jaar terug( Kirsten t Hart ) maak haar comeback in het huidige team en schroeft het leeftijd gemiddelde wat op. En ze heeft op de voorgaande trainingen haar talent al laten zien aan de jongere generatie.(die waren zeer onder de indruk zou ik maar zeggen )

 

Nu zijn wij opzoek naar nieuwe kleding/materiaal sponsors.

Een hoofdsponsor of meerder subsponsor of een collectieve sponsoring.

We willen beginnen met een basis,thuis en uit tenue

En mochten er meerdere sponsors bereid zijn dan hebben we meer wensen om het kleding en materiaal pakket uit te breiden

Als U interesse heeft ,neem dan contact op met Cees Rombout 06-48401354

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com