De eerste overwinning van de JO8

8 april 2018 441x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor De eerste overwinning van de JO8

DFC JO8 is na de winterstop flink veranderd. Zo is Michel de trainer en coach geworden ,zijn Kenjaro en Thyago er bij gehaald en sinds deze week is er een nieuwe aanwinst Abdul.

Er werd deze week op het hoofdveld gespeeld ,dus misschien zal dit werken om de eerste overwinning te behalen.

DFC begon scherp. Onder leiding van aanvoerdster Yoliza werd er gelijk goed samen gespeeld. De spelers vonden elkaar blind en de bal ging tikka takka van voet naar voet. Wat een genot om te zien hoe deze ploeg in enkele weken zo vooruit is gegaan.  En als er al een keer een tegenstander door kwam richting doel , was daar Thyago om de ballen tegen te houden. Sinds kort is hij gaan keepen en dat doet hij zeker niet verkeerd.

Voor het rust was stond DFC met 3-1 voor. Tijd om in de rust letterlijk de ” RUST ” te bewaren want als we de tweede helft zo doorgaan is de eerste winst een feit.

Zonder enige vrees ging de strijd verder,want dit gaan we toch zeker niet meer uit handen geven ??  Enkele voorzetten van Kanjaro kwamen goed voor het doel. Daar wisten Dani en Abdul wel raad mee hoor. Want bij het eindsignaal was het 5-1.  3 x Dani en 2 x Abdul.

FEEST IN DE KLEEDKAMER ,WE HEBBEN GEWONNEN !!!   En ook niet onbelangrijk , er was PLEZIER !!!

Dit smaakt naar meer,komen jullie ook eens een keer kijken om de JO8 aan te moedigen ? Dit verdienen ze zeker 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com