Winst voor jo7-2

12 maart 2018 681x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Winst voor jo7-2
Winst voor jo7-2

Eindelijk ,na drie maanden mochten we weer voetballen. Wat stonden ze te springen!!

De winter periode is door de Technisch Directeur ( Wouter ) en Head Coach ( Arno ) benut om de eerste competitiehelft te evalueren ,er was immers tijd genoeg voor.Besloten werd om een extra speler te contracteren en de scouting is opzoek gegaan. Gelukkig hebben zij Sid gevonden en vast gelegd voor de JO7-2. Maar  Sid moet nog even aan de kant want we willen hem niet zomaar in het diepe gooien en in goed overleg traint Sid al wel mee maar hij is pas wedstrijdfit als hij zijn Zwemdiploma A heeft. De geruchten gaan al dat zwembad de Dubbel een flink bedrag heeft ontvangen om dit zsm voor elkaar te krijgen.

Dus de overige 6 spelers gingen de strijd aan met EBOH. Een mooi affiche want dit is een derby. Het weer werkte mee en we hebben tegenwoordig een nieuw speelveld, we verhuizen naar het centre court.

EBOH had een meiden team maar dat zegt niets ,want onderschatting doen we niet aan.Wel was goed te merken dat er een tijdje niet gespeeld was , probeer maar eens 6 springende stuiterballen rustig te krijgen haha. Toen er eindelijk afgetrapt mocht worden ging DFC gelijk vol gas er tegen aan, want het duurde niet lang voordat Lars zijn eerste doelpunt van 2018 maakte en de 1-0 voorsprong noteerde. Damien begreep dit voorbeeld en deed hetzelfde ,scoren dus. Wat een weelde om al gelijk met 2-0  voor te staan.Maar Kevin wou geen enkel risico lopen en greep zijn kans door de 3-0 te scoren op slag van rust.

Tijd voor de limonade , dat was wel nodig ook met het zonnetje er bij.

Milan had zijn nieuwe patta’s speciaal laten maken en wou zijn nieuwe wondersloffen eens voorstellen aan het publiek. De 4-0 kwam van zijn voet. Gelukkig voor EBOH wisten zij ook te scoren , 4-1.  het slot akkoord was weer voor Milan en die zorgde voor de eindstand ,een mooie 5-1 overwinning.

Deze week wel op de strafschoppen oefenen ,want 6 x een kans en 6 x niet scoren moet getraind gaan worden. Maar we zijn weer begonnen en dat is het belangrijkste.

Volgende week een uitwedstrijd. Bij voldoende belangstelling zal er een busreis worden geregeld. Het is nl een heel eind rijden naar de volgende tegenstander , om 09.45 uur bij buurman RCD. Komt de bus niet vol dan gaan we maar lopen.Maar publiek is altijd welkom !!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com