Winst voor JO15-1

11 maart 2018 1250x bekeken, 1 reactie »

Na het schrijven van de nodige wedstrijdverslagen de afgelopen jaren heb ik na het vorig seizoen het besluit genomen er mee te stoppen. Echt veel verstand van voetbal heb ik nog steeds niet, het gevaar van een eenzijdige manier van verslag maken ligt hierdoor op de loer. Tot op heden had ik dit seizoen geen reden om op mijn besluit terug te komen. Er werden nu eenmaal meer wedstrijden verloren dan gewonnen door JO15-1 dit seizoen en ik moet bekennen dat ik liever successen deel dan verliezen. 

Het is een moeilijke tijd geweest voor dit elftal. Met als gevolg een wisseling van begeleiders. Zo stonden we afgelopen zaterdag met een nieuwe trainer op het veld (Pascal, die samen met Marco de wedstrijden zal begeleiden) en worden de voetballers sinds afgelopen week getraind door Theo.

De uitwedstrijd tegen Oranje Wit stond zaterdag op het programma. Nieuwe competitie, verandering van begeleiders dus nieuwe ronde nieuwe kansen! Het team werd ondersteund door invaller Juul en we mochten Naomi verwelkomen (girlpower, ik hou ervan ;-)). Het werd in de eerste helft duidelijk dat DFC betere kaarten in handen had maar er moest nog wel gescoord worden. Dat lukte niet waardoor we met een 0-0 de rust in gingen. Even leek het erop dat het team zonder Tom verder moest in de 2e helft. Hij werd uitgeschakeld maar gelukkig viel het mee met de blessure waardoor hij in de 2e helft weer aan de bak kon. Het duurde niet lang of Juul kon er 0-1 van maken en later in de wedstrijd 0-2. Oranje Wit kreeg een penalty mee maar keeper Dylan was in vorm en hield de 0-2 vast. Uiteindelijk werd het nog 1-2 maar de winst was binnen! 

De wedstrijd is gewonnen door veel inzet van de spelers. Zonder uitzondering hebben ze allemaal keihard gewerkt. Want ze wilde zo graag winnen. Nog belangrijker is dat ik na de wedstrijd hoorde dat de spelers lol hebben gehad. En dat is de grootste winst. En maakt dat ik toch op mijn besluit terug kom! 

 

1 reactie

  1. Arno Van Wijnen 11 maart 2018 om 23:38 -

    Super Jacqueline dat je weer gaat schrijven ,ik heb je leuke stukjes gemist

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com