Kabouters weer heerlijk getraind vandaag

24 maart 2018 529x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kabouters weer heerlijk getraind vandaag
Kabouters weer heerlijk getraind vandaag

Wat was de groep weer groot vandaag . De trainers Mark , Tim en Jordy ( op zijn krukken ) hadden een enthousiaste groep op het veld staan. Zoals gewoonlijk werd er weer hard getraind.

Het hele grote doel op het veld, daar moeten wij toch ook wel in kunnen scoren ??  Tuurlijk weten de kabouters het net te vinden en de ballen vlogen van alle kanten er in. Want als de kabouters een doel hebben en een bal, nou dan zijn ze niet te houden hoor.

Toen de voetballers van de JO7 klaar waren , namen de kabouters dit veld ook gewoon over. Want ook hier stonden grote doeltjes en wat doen we daar dan mee????  SCOREN DUS 

Na afloop stond de tafel gedekt in de kantine , want de paashaas had zijn eigen standbeeld ( in chocola natuurlijk ) klaar gezet voor de kabouters. Maar van zo hard trainen krijgen ze ook honger. Nou dan gaan we lekker je eigen paashaas versieren om die daarna op te eten. Met de maagjes weer gevuld met al dit lekkers , gingen de kabouters moe maar voldaan weer naar huis.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com