JO7-2 verliest van JO7-1

24 maart 2018 1750x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO7-2 verliest van JO7-1
JO7-2 verliest van JO7-1

Vandaag een uit wedstrijd maar toch een thuis wedstrijd. Huh hoe kan dat nou ? Speelden we nou uit of thuis?

Beide dus , want op het programma vandaag de wedstrijd JO7-1 tegen JO7-2

De onderlinge wedstrijd tegen onze vriendjes , dat is altijd apart en een beetje vreemd. Want op donderdag trainen we met elkaar en doen we alles samen , en op zaterdag is het opeens de tegenstander.

Het veld lag er weer lekker bij en de sfeer onderling was super. Want waarom in 2 kleedkamers ? We delen normaal toch ook alles. Dan doen we dat nu toch ook gewoon. Dus allemaal in kleedkamer 4 om te verkleden.

Op het veld was goed te zien dat de JO7-1 al verder is qua voetbal. Maar dat maakt helemaal niet uit vandaag. Het ging er om dat we plezier maakten met 2 teams , en dat lukte perfect.

Twee teams van DFC JO7 , allemaal kanjers. Dat is toch gewoon een mooi gezicht om te zien. Daar mogen we best trots op zijn hoor.En de uitslag , ja dat hoort er ook bij . JO7-1 stond voor de rust met 5-0 voor en in de tweede helft scoorden ze nog 7 keer.

12-0 , maar daar werd na afloop al snel niet meer over gesproken. Want er zaten 12 kanjers op een rij in de kleedkamer met allemaal een lekkere paashaas. En die werd zoals gebruikelijk gezamenlijk opgegeten.

En volgende week ??  Dan zijn we bijna allemaal weer bij elkaar. 4 dagen op kamp. Al de vrienden bij elkaar op 1 slaapkamer, dat word feesten dus.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com