JO15-1; weer winst!

25 maart 2018 712x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO15-1; weer winst!

Het zal je maar gebeuren; zo sta je als trotse opa wekelijks langs de lijn bij de wedstrijden van je kleinzoon en zo sta je 2 keer in de week op het trainingsveld om het team van je kleinzoon te trainen. Het is Theo overkomen. Ik moet erbij vermelden dat Theo niet de eerste de beste is. In het verleden heeft hij verschillende voetbalteams getraind. En nu dus aan de slag met een stel pubers ;-). Maar wat werkt het goed! Theo de trainingen, Pascal en Marco de begeleiding op zaterdag. Bedankt heren! Na het vertrek van de vorige trainer tijdens de winterstop hebben deze drie de begeleiding van dit team opgepakt. Het seizoen duurt nog even maar een bedankje is op zijn plaats. Tenslotte gaan de mannen van JO15-01 weer met plezier naar de trainingen en hebben voor de 2e keer op rij een wedstrijd gewonnen! 

Afgelopen zaterdag werd er gespeeld tegen Wieldrecht JO15-2. Gelukkig is Devin weer van de partij, die na een lange blessure weer mag spelen. Zo`n bikkel kunnen we altijd gebruiken! Tijdens de eerste helft wist Yordi er met een mooi afstandsschot 1-0 van te maken. Maar meer kwam er niet uit, het was een wat saaie eerste helft. De trainers gebruikten de rust om tactisch te wisselen; Yordi in de spits en Youri op het middenveld. Dit werkte, de wedstrijd kreeg meer elan. Na een pass van Youri op Yordi werd de 2-0 gemaakt. Marciano kon met zijn verdedigers  lange tijd de 0 bewaren maar uiteindelijk werd het 2-1. Dylan stond weer eens uitstekend te keepen waardoor er slechts 1 keer gescoord kon worden door Wieldrecht. DFC had meer kansen maar het lukte niet om meer te scoren. Maar wat maakt het uit, de winst is binnen! Volgende week Paaskamp: hoe leuk is dat! Daarna gaan we er weer tegenaan. Voor degenen die meegaan met het Paaskamp: veel plezier!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com