DFC 1 weer met lege handen

24 maart 2018 1002x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 weer met lege handen

Vandaag een thuiswedstrijd voor DFC tegen Ameide. Zal vandaag de aansluiting naar boven worden gevonden ?

Ameide is 1 van de grote groep middenmoters , een groep waar DFC graag bij aan wil schuiven. Maar dan is winst vandaag noodzakelijk. En die kwam er niet helaas. Het duel had zijn kantelpunt rond de rust periode.

DFC en Ameide maakten er in de eerste helft een leuke pot van. Beide ploegen streden voor het eerste doelpunt van de dag en van beide kanten kwamen er ook kansjes. Waar een ieder dacht dat de ruststand 0-0 zal worden , werd er in blessure tijd van de eerste helft toch nog gescoord ,maar helaas niet door DFC. Ameide kwam op 0-1 en gezien de wedstrijd had 0-0 een betere ruststand geweest. Maar DFC ging met een achterstand de kleedkamer in.

Na rust was DFC van plan om snel de gelijkmaker te gaan zoeken ,maar al naar 2 minuten was daar de 0-2 voor Ameide. DFC probeerde het nog wel en bracht zelfs Marvin Hooplot nog in het veld, die tegenwoordig in een lager team zijn wedstrijdjes speelt.Maar dat mocht helaas ook niet baten. Ameide scoorde nog de 0-3 ,maar die is voor de statistieken.

Gelukkig voor DFC verloor Leerdam Sport ook en is het gat naar directe degradatie 10 punten. Alleen Vuren , waar verleden week werd verloren , won deze week ook weer en sloot wel aan bij de grote groep middenmoters. Iets waar DFC op dit moment alleen maar op kan hopen. De hoop is om snel die aansluiting te vinden , anders moet het behoud in de derde klasse worden veilig gesteld via de nacompetitie.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com