Surifriends hervatten de competitie tegen Alblasserdam

18 februari 2018 948x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Surifriends hervatten de competitie tegen Alblasserdam
Surifriends hervatten de competitie tegen Alblasserdam

Afgelopen zaterdag ( 17.02) was het weer zover. na 2,5 maanden mochten de mannen van DFC 4 weer het veld op voor een officiële wedstrijd. Tijdens de lange winterstop hebben de mannen 2 vriendschappelijke wedstrijden gespeeld die beide gewonnen werden.
Om 14.30 begon de wedstrijd. De Surifriends speelde deze thuiswedstrijd in hun nieuwe uittenue.
Het begin van de wedstrijd was het duidelijk weer jn het ritme komen. Goede acties en slechte acties kwamen achter elkaar. Er waren een paar kansen. Ook was er een afgekeurd doelpunt bij Alblasserdam en bij de Friends.
Na ruim een halfuur spelen was het Daryll die goed inliep op een steekbal van Anthony. 1-0 . Lang konden ze niet genieten van de voorsprong. 5 minuten na de openingstreffer werd een te korte terugspeelbal meteen afgestraft 1-1.
Het leek erop dat dit ook de ruststand zou gaan worden. Dhishan en Anthony dachten daar toch anders over. Het was Anthony die breed legde op Dhishan die net buiten de 16 meter feilloos de bal langs de keeper kreeg. 2-1 wat nu wel de ruststand was.
De 2e helft begonnen meteen goed. in de 4e minuut van de 2e helft was het Daryll die voor gaf aan Anthony, die meteen de 3-1 op het bord bracht. weer 4 minuten later was het andersom. Anthony gaf aan op Daryll, die de 4-1 scoorde. De 5-1 kwam op naam van Anthony die een vrijetrap vanaf 25 meter in de kruising krulde. ook de 6-1 kwam op naam van Anthony. Een verdediger van Alblasserdam kreeg een bal niet onder controle. de bal die bleef liggen werd in 1x vanaf ongeveer 40 meter meteen over de keeper geschoten. Ook Romeo pikte zijn doelpunt mee. hij liep in een vlot lopende aanval mee waarbij hij de bal 3x kreeg en doorspeelde. voor de 16 meter draaide hij goed weg bij de verdediger en schoot de 7-1 goed in.
Spelers;
Murat, Jerry, Lorenzo, Aroen, Winod, Brain, Bangie, Romeo, Daryll, Dennis, Djurmy, Melvin, Dhishan, Anthony en Patrick.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com