DFC Darts toernooi geslaagd evenement

18 februari 2018 706x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC Darts toernooi geslaagd evenement
DFC Darts toernooi geslaagd evenement

Zaterdag 17 feb was er de terugkeer van het DFC Darts toernooi, na afwezigheid van enkele jaren. De organisatie was in handen van Arturo , Wim en Mariska.

De kantine was al vroeg in de ochtend omgetoverd tot een ware Darts Hal , waar de spelers konden laten zien wat ze waard waren met hun pijlen.

De dag begon om 12 uur met de jeugd , een deelnemers veld van 14 spelers gingen de strijd aan voor de winst. Na enkele zenuwslopende partijen kwamen er 2 finales , de verliezers en winnaars finale.In de verliezerspoule was Julian net iets te sterk voor Marciano , en de derde plaats was voor Joel.

De grote winnaars poule werd een spannende strijd. Winnaar werd uiteindelijk Angelo , die Max versloeg in de finale. De derde plek in de winnaarspoule was voor Nick.

Na de jeugd was het de beurt aan de volwassenen.Uittredend kampioen Edwin de Jager was uiteraard present om zijn titel te komen verdedigen , maar het deelnemersveld was met 18 toppers sterk bezet. De kantine liep langzaam aan ook voller met publiek , een vergelijking met Ally Pally zal niet misstaan.

Het niveau was goed , en de strijd was fair. De aanloop naar de grote finale liet mooie partijen zien. De verliezerspoule werd een prooi voor Dennis , die Leroy en Danny achter zich liet.

In de winnaarspoule werd de nummer 3 de uittredend kampioen Edwin de Jager.De finale werd een strijd tussen Niels en Arjan.

Mastercaller Arturo , the voice of Holland , zag een mooie finale tussen Niels en Arjan. Beide spelers lieten hun beste kunsten zien , maar het was uiteindelijk Niels die eer had om de titel en de daarbij horende GRAND TROFEE OF DFC te winnen. Niels toonde letterlijk de beker in de lucht want runner up Arjan tilde de winnaar op zijn schouders de lucht in. Een mooi stukje sportiviteit naast de strijd.

De organisatie kan terug kijken op een geslaagde dag en is zekers van plan het darts voor 2019 weer terug te laten komen op de agenda.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com