Kabouters gaan weer beginnen

29 januari 2018 561x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kabouters gaan weer beginnen
Kabouters gaan weer beginnen

Zaterdag 3 feb om 09.30 uur is het weer zover , de kabouters gaan weer beginnen met trainen !!

Elke zaterdag staan de 3 enthousiaste trainers klaar om de aller jongste op speelse wijze het voetbal te leren. Met allerlei spelletjes leren de kabouters langzaam het balgevoel en worden ze klaar gestoomd om te gaan voetballen als ze 6 jaar zijn.

Heeft U een zoon of dochter van 4 of 5 jaar en bent U benieuwd , kom dan gezellig langs op zaterdag ochtend. De trainers staan klaar voor U en de nieuwe kabouters komen in een leuke groep terecht met kinderen. 

We zoeken nog nieuwe kabouters , dus kom gewoon langs op zaterdag ochtend vanaf 09.30 uur !!

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com