DFC selectie kijkt terug op geslaagd trainingskamp

15 januari 2018 696x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC selectie kijkt terug op geslaagd trainingskamp
Vrijdag 12 januari gingen we met 45 man richting Valkenswaard. Via trainingskampen.nl was het hotel geregeld wat nog mooier was dan de vorige keer; Super de luxe kamers en heerlijk eten. Overdag kwam iedereen aan, er werd wat gekaart, gedronken en vooral gelachen. in de avond de voetbalquiz met als duidelijke winnaars Team Arie waarvoor hulde. Daarna richting de stad om daar nog even de eerste conditie op te doen op de dansvloer.
 
In de ochtend een overheerlijk ontbijt waar gelukkig al weer iedereen bij aanwezig was alvorens aan de bosloop te beginnen. 7,5 km. door het prachtige Leenderbos verzorgt door Jan Stijger, waarvoor dank. Hierna even paar uurtjes rusten voordat het echte werk moest beginnen, de wedstrijden tegen RKVV Dommelen. Was voor vele ook even nodig want was toch wel laat geworden op de vrijdagnacht. Om 17.00 uur spelen kwam dan ook goed uit zodat we fit aan de start konden beginnen.
 
De wedstrijden:
Dat Dommelen het iets serieuzer nam dan DFC werd al snel duidelijk gezien de aanvallende intenties van de ploeg. Zij kwamen dan ook al binnen het kwartier op 1-0 en DFC kwam ook nog een paar keer goed weg nadat zij faalden in de afwerking of dat Daniël de ballen goed pareerde. Er kwamen wel wat kansen voor DFC, het kreeg meer overwicht en kwam dan ook op 1-1 door Mike vd Pol die vanuit de draai goed inschoot. Hierna herpakte Dommelen zich weer wat en zij kwamen wederom op voorsprong door een simpel ingelopen kopbal vanuit een corner. DFC richtte zich weer op en kwam door de goed spelen Gazz net voor rust weer op gelijke hoogte. Na de rust kwam er even een klein dipje van 5 minuten (vermoeidheid gaan we maar vanuit) waardoor Dommelen uitliep naar 5-2! binnen 5 minuten dus. Daarna werd het een beetje aftasten en kwam DFC nog op 5-3 door een doelpunt van gelegenheids libero Leroy wat een terechte uitslag bleek tegen een hele leuke sportieve tegenstander. Het tweede had op het veld ernaast in de laatste 3 minuten nog een 2-3 voorsprong weggegeven (doelpunten DFC.. Luuk, Tim en Keith) waardoor we met de gehele selectie met 0 punten het veld af liepen. Het bier stond al snel weer klaar en het was nog even heel gezellig in de kantine bij Dommelen. Bedankt voor de ontvangst! En Arie Evers top dat je geweest bent om ons aan te moedigen.
 
De avond was al gevallen en onze sponsoren hadden nog een verrassing door wat zangers uit Dordrecht en Den Haag uit te nodigen om in de plaatselijke kroeg Jo dÚn erste om een mooi feestje te bouwen. Dit is zeker gelukt en in de ochtend na het ontbijt moesten we weer richting Dordrecht. Heel geslaagd weekend en we zijn klaar voor de tweede seizoenshelft.
 
Sponsors, begeleiding, DFC bestuur, spelers en overigen hartelijk dank voor een topweekend!
 
Uw reporter

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com