DFC met lege handen terug uit Zwijndrecht

27 januari 2018 712x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC met lege handen terug uit Zwijndrecht

DFC is de tweede helft van het seizoen begonnen met een nederlaag ,uit bij Groote Lindt werd er verloren met 5-3.

Daar zag het in eerste instantie echter niet naar uit. DFC kon niet op volledige oorlogssterkte aantreden maar liet wel het betere voetbal zien op de mat. Bright scoorde binnen een half uur tweemaal om DFC op voorsprong te zetten. DFC speelde sterk en de voorsprong was dan ook terecht. Toen Groote Lindt de 1-2 scoorde was er nog niets aan de hand. DFC had nl de betere kansen om de voorsprong te vergroten.Een rode kaart voor Joey Besemer bracht de thuisploeg blijkbaar kracht, want voor de rust kwam Groote lindt langszij en er over heen. De 3-2 ruststand was qua kansen en voetbal ook niet geheel terecht.

Helaas voor DFC ging het na de thee de mindere kant op en Groote Lindt profiteerde snel van een fout achterin om op 4-2 te komen. Ook in de tweede helft bleef DFC in ondertal aardig voetbalspelen.  Nadat Groote Lindt op 5-2 was gekomen,was het slotakkoord voor wederom Bright ,de eind uitslag werd zodoende bepaalt op 5-3. 

Een nederlaag die zeker geen afspiegeling is van de wedstrijd en ook een beetje zuur is.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com