Carnavalsweekend bij Carnavalsgilde Nar Veure

24 januari 2018 1262x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Carnavalsweekend bij Carnavalsgilde Nar Veure
Carnavalsweekend bij Carnavalsgilde Nar Veure

Aanstaand weekend houdt Nar Veure zijn traditionele carnavalsweekend bij de voetbalclub DFC. Zaterdag 27 januari is de zaal weer omgetoverd tot de Nar Veure Burcht, de plaats voor plezier waar het Toeters & Bellenbal zal worden gehouden met een heus Bal Masqué. De avond staat in het teken van het motto “Nar Veure doet ut al 44 joar met toeters&bellen”. Prins Krommediek 23e Eus Heugens. Opper Bas Bruinsma, Hofdames Michelle Korteweg en Sharon Langendam en de Raad van Elf willen u graag verwelkomen voor een avond die u niet mag missen. De volgende kapellen kunt u live aanschouwen. Bar Gebeure, Merweboertjes, Afzakkers, Rataplan, Boere Soulstampers, The Rolling Tones, Koorenbouters De Slobbers, De waaghalzen en Foutje bedankt. Ook is er een feestzanger, Nick Koot. Tevens zullen de carnavalsverenigingen de Merwekrabbers, de Schenkeltrappers en de Markzotten uit Gouda aanwezig zijn. Kortom een avond vol leut en plezier. De avond begint om 21.00 uur het leutpaleis is om 20.30 uur open.

Zondag 28 januari is het de beurt aan de jeugd, het familiecarnaval. Met optredens van de Merwekrabbers Jeugd, de Schenkelbengels en de Dansmariekes. Voor de muzikale noot zorgen de jeugdkapel Bende van Ellende, Afzakkers en Bar Gebeure. DJ sambal zorgt voor de entertainment en kinderen kunnen professioneel gratis geschminkt worden. De middag begint om 13.30 uur.

Voor meer info www.narveure.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com