DFC pakt ook een punt tegen de runner-up ZBC

2 december 2017 1039x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC pakt ook een punt tegen de runner-up ZBC

Na de winst van verleden week tegen De Alblas ontving DFC vandaag in eigen huis wederom een ploeg uit de top van ranglijst. ZBC kwam op bezoek.

DFC startte rommelig en speelde de eerste helft zeker geen goede wedstrijd. Na een klein half uur was het toch Leroy Rubio die DFC aan de leiding bracht. Leroy weet de laatste weken het doel goed te vinden.Helaas voor DFC kon er niet lang worden genoten van de voorsprong , want ZBC kwam snel langszij door de 1-1 te scoren.Vanuit de roodwitte dugout werd gehoopt de rust met deze stand te bereiken ,maar ZBC nam toch vlak voor rust de leiding 1-2.

Wat er precies gezegd is in de rust is onduidelijk , maar zeker is wel dat de woorden van trainer Danny Slegers bij de spelers zijn aangekomen. Want DFC toonde een compleet andere inzet.

DFC speelde een voortreffelijke tweede bedrijf en kwam dan ook zeker verdiend op 2-2 door Gareth Gallagher. Vanaf dat moment was het een open wedstrijd en kon het alle kanten opgaan. Beide ploegen streden voor de winst ,want het spelbeeld voor de toeschouwers er aantrekkelijk op maakte.

DFC kreeg in de tweede helft nog enkele aantrekkelijke kansen om de winst in eigen huis te houden , waarbij de kans 2 minuten voor tijd de grootste kans was. Helaas liepen Leroy en Patrick van Ditten elkaar in de weg.

De wedstrijd eindigde dan ook in een terechte punten deling , 2-2

DFC trekt de goede lijn van de laatste weken voort.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com