DFC – Leerdam Sport

20 december 2017 1143x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – Leerdam Sport

De weergoden waren ons toch nog gezind dus kon er ondanks het slechte weer eerder in de week toch gevoetbald worden. Het veld was super en alle regen die nog viel, viel toen beide teams binnen zaten dus goed uitgekiend.

Dan de wedstrijd met 2 elftallen die de eerste helft geen potten konden breken. Leerdam probeerde wel te voetballen maar kwam niet verder dan de 16 van DFC en DFC probeerde het ook wel maar grossierde in verkeerde passes en balverlies in de eerste helft. Leerdam kreek wel wat aardige kansen en de beste kans was voor de supersnelle rechtsbuiten van Leerdam Sport die een misverstand tussen Daniël en Paul niet kon verzilveren door voor een leeg goal naast te mikken. De 0-0 ruststand kwam derhalve niet in gevaar terwijl het ook zomaar 0-2 had kunnen staan.

Tweede helft een feller en beter voetballend DFC wat nu wel wat kansen creëerde en achterin met een ijzersterke Marlon en Robin vrijwel niets meer weggaf. Toch waren de kansen ook niet aan DFC besteed en moest de eerste goal ook uit een lucky goal van de net ingevallen Joey komen die zijn schot van richting zag veranderen en prompt in de goal viel 1-0. Niet veel later werd de wedstrijd ook zo goed als beslist toen Sabit van ca. 20 meter de bal in de kruising joeg en de 2-0 op het bord zette.. Daarna zette Leerdam weer aan maar kon ondanks een paar 100% kansen niet tot scoren komen. Ook DFC kreeg nog wat kansen maar een schot van Merijn landde op de lat en Mike was niet scherp in de afronding waardoor de 2-0 ook de eindstand werd.

Nadat we 6 wedstrijden nog roemloos onderaan stonden gaat DFC nu toch met een goed gevoel de winter in en gaat met 15 punten richting trainingskamp in Valkenswaard waar de basis voor de tweede seizoenshelft gelegd moet gaan worden!  

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com