DFC 4 speelt in de vries kou bij Streefkerk

3 december 2017 985x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 speelt in de vries kou bij Streefkerk

Afgelopen zaterdag ( 2 dec) stonden de Friends bij Steefkerk op veld voor alweer hun 9e competitie wedstrijd. In de vrieskou stonden de volgende spelers klaar; Murat, Jerry, Aroen, Patrick, Mella, Dhishan, Lorenzo, Andy, Daryll, Lars, Dennis, Djurmy en Winod. Grensrechter Alfons.
al snel in de wedstrijd kwamen we erachter dat streefkerk de bus geparkeerd had.. Het spel speelde zich alleen af op de helft van de tegenstander.. Pas na 30 minuten spelen was het Daryll die alleen voor de keeper kwam. zijn inzet werd in 2e instantie gestopt, maar na goed doorzetten en een mannetje uitspelen kon hij toch het 1e doelpunt scoren.
De 2e helft was niet anders. kansen werden gemist. 10 min in de 2e helft was het Jerry, die na een schaar de bal snoeihard kon inschieten.. 0-2. een kwartier na de 0-2 was het Lorenzo die met een poeier van 35 meter de keeper kon verschalken. 0-3. de scheidsrechter besloot 10 minuten voor tijd de wedstrijd te beëindigen ivm de kou.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com