4 x 11 jaar door de ogen van de oud prinsen en oppers

14 december 2017 1214x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 4 x 11 jaar door de ogen van de oud prinsen en oppers
4 x 11 jaar door de ogen van de oud prinsen en oppers

Zaterdag 9 dec stond voor de oud prinsen en oud oppers van Nar Veure rood(wit) omcirkeld op de kalender , het 44 jarig bestaan van Nar Veure werd gevierd.

In de geschiedenis van Nar Veure waren er in totaal 25 oud prinsen ,waarvan er maar liefst 17 aanwezig waren op de feest avond. In augustus zijn zij bij elkaar gekomen op initiatief van ( hoe kan het anders ) Rene en Miranda Geerlings. Die dag werden er plannen gemaakt om als oud prinsen eens goed uit te pakken op 9 dec.

Er werd een mystery guest geregeld , de kleding werd besproken en ook het diner van de prinsen met hun aanhang.

Voorafgaand aan de receptie werd er lekker een hapje en drankje onder elkaar gedaan ,en de kleding werd uitgereikt. Zodoende kwamen we als groep duidelijk zichtbaar op de receptie.En het bleef niet onopgemerkt. De complimenten over de uitstraling vlogen in het rond. Prachtig gestoken in een rood/zwart gilet met voorop de prinsen titel en achterop de tekst :LETS MAKE NAR VEURE GREAT AGAIN 

Tijdens de receptie bracht  Prins Krommediek I Henk Nieboer de  NV Speech 2017  ( klik om te openen ) ten gehore. Er werd volop gelachen om de anekdotes van vroeger, maar ook was er een moment waarop stil werd gestaan bij de 4 oud prinsen die helaas niet meer onder ons zijn.

Gedurende de avond werden de oud prinsen en oppers door de huidige prins Krommediek XXIII geridderd met een herdenkings speld aan 4 x 11 jaar Nar Veure.

De mystery guest ,het cadeau namens de prinsen , was niemand minder dan de brabantse carnavals zanger Johnny Purple. Deze ras artiest was speciaal naar Dordrecht gekomen om de avond op zijn kop te zetten en dat lukte zeker te weten.

Wij als oud prinsen en oppers kijken terug op een zeer geslaagde avond. 4 x 11 jaar oud maar spring levend

LETS MAKE NAR VEURE GREAT AGAIN

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com