JO7-2 wint na super wedstrijd

25 november 2017 1246x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO7-2 wint na super wedstrijd
JO7-2 wint na super wedstrijd

DFC jo7-2 speelde vandaag een thuiswedstrijd tegen Groote Lindt. Op de trainingen zien we enorme vooruitgang , zal het vandaag ook in de wedstrijd te zien zijn ??

Het begon al goed in de kleedkamer , ze waren rustig. Hoe kan dat nou weer ?? Zouden ze van de sint al wat hebben gehoord over luisteren en stil zijn ?? Het hielp in ieder geval wel

DFC begon met zijn vieren. Lars , Kevin , Joey en Rubin stonden aan de aftrap. Damien was er vandaag niet en Milan kwam later. De boys begonnen super  goed en er werd goed geluisterd naar de coaches. Kevin liep dwars door de verdediging en scoorde de 1-0. Maar de tegenstander had ook goede spelers en wisten zelfs op 1-1 en 1-2 te komen. DFC treurde niet en ging gewoon verder met goed voetballen. Lars passeerde 3 tegenstanders alsof ze er niet stonden en wist voor de rust nog 2-2 te maken.

In de rust kregen de boys te horen dat ze super goed voetbalden en vooral zo door moesten gaan.Dan ging het zeker lukken vandaag.

En dat deden ze in de tweede helft dan ook. Aanvallend ging het goed ,maar de tegenstander kreeg af en toe een kans. Rubin en Milan pakte op het middenveld veel ballen af. Een enkele keer kwam Groote Lindt er toch doorheen.Maar Joey had vandaag geen zin in verliezen en schoot alle ballen die naar het doel kwamen ver weg of goed naar voren.Een van die ballen naar voren kwam bij Kevin en die scoorde de 3-2.We stonden weer voor en het doelpunt werd met het hele team gevierd. Even werd het nog spannend toen een bal van Groote Lindt tegen de paal ging.Maar hij ging er niet in gelukkig. DFC verdiende dan ook om te winnen. Allemaal werkten we keihard om de 3-2 vast te houden en dat lukte.

WEER WINST VOOR DE KANJERS VAN DE JO7-2 !!

Goed gevoetbald en goed geluisterd , de coaches zijn trots op jullie.De snoep/chips en drinken na afloop was dubbel en dwars verdiend.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com