JO7-2 speelt goede wedstrijd

12 november 2017 745x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO7-2 speelt goede wedstrijd
JO7-2 speelt goede wedstrijd

Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen ZBC uit zwijndrecht op het programma. Een goede ploeg die al veel had gewonnen.

Vooraf het bekende praatje over luisteren ,en deze week had de trainer toevallig een telefoontje gehad van de voetbalpiet hoe het gaat met luisteren bij de JO7-2. Er werd beloofd om te luisteren en de trainer vond  het goed. Zeker toen de trainer van ZBC vooraf kwam zeggen dat we na afloop met zijn allen een patatje gaan eten. Dubbele reden om goed te luisteren. En dat deed de JO7-2 deze week goed.

ZBC speelde op een eigen mini stadion,speciaal aangelegd voor de jongste spelers.De wedstrijd kon beginnen. ZBC kwam snel met 1-0 voor , maar DFC wist gelijk te maken door Milan 1-1. Voor de rust scoorde ZBC nog een keer, de 2-1. Helaas voor DFC maakte Kevin zijn kans niet af. Dus de ruststand was 2-1

In de rust vertelde de trainer dat hij trots was op de ploeg, goed voetballen en goed luisteren. Het ging super vandaag.

In de tweede helft gaf ZBC even gas en stond snel op 4-1.Maar DFC gaf niet op en Milan scoorde de 4-2.Het voetbal was goed van beide kanten ,maar ZBC was net iets beter vandaag.

Na afloop gingen beide teams samen aan tafel om lekker patat te eten. Sport verbroederd.

Vandaag goed geluisterd en goed gespeeld, super trots.

LEUKE ACTIE VAN ZBC OM GEZAMENLIJK EEN PATATJE TE ETEN

!!!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com