JO7-2 heeft een volle buik maar geen punten

5 november 2017 852x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO7-2 heeft een volle buik maar geen punten
JO7-2 heeft een volle buik maar geen punten

JO7-2 speelde zaterdag een thuis wedstrijd tegen de Zwervers. Op een voor hun vreemde tijd bij een thuiswedstrijd ( 10.30 uur ) scheen de zon volop. Helaas ging de winst letterlijk in de laatste minuut naar de Zwervers.

Vooraf was er door Wouter en Arno een ontbijt geregeld. Lekkere croissants en kerst brood ( of was het nou een oud paasbrood ??) stonden er voor de jongens klaar. Want een echt voetbal ontbijt zal misschien vandaag wel voor de winst kunnen zorgen.

Waarschijnlijk waren de buikjes te vol tijdens de eerste helft ,of hadden zij de croissant in de oren gestopt ipv de mond.Want we stonden al snel met 0-1 achter. Milan wist gelukkig snel de 1-1 te maken. Maar het uitslapen heeft niet echt geholpen want we bleven maar kijken wat de tegenstander allemaal aan het doen was.Opeens stonden we 1-3 achter. Joey scoorde nog de 2-3 maar de ruststand was 2-4 voor de zwervers.

In de rust hebben we maar even snel gesproken dat het anders moest de tweede helft. En als ze dat beter gingen doen dat er patat en snacks zouden komen.

Na rust scoorde Joey al snel de 3-4. De Zwerver scoorde ook nog om er 3-5 van te maken.Maar toen ging de JO7-2 luisteren en echt voetballen. We geloofden er in dat we gelijk konden gaan maken. Zeker toen Kevin de 4-5 maakte. DFC ging vol op de aanval spelen.Met nog 1 minuut te spelen maakte Kevin de 5-5. Wat werd er goed gespeeld.

Helaas hadden de Zwerver wel een hele goede speler, die niet voor niets de club topscoorder is. In die laatste minuut scoorde hij nog 2 keer en was het 5-7. De strafschoppen werden wel door DFC gewonnen.

Een super tweede helft , als we zo vooruit vanaf het begin spelen komt het helemaal goed.

Na afloop was er toch de verdiende patat en snack. Goed gespeeld maar helaas verloren, dat kan ook gebeuren. 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com