JO13-1: reality check

6 november 2017 2877x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO13-1: reality check

Vandaag stond de topper tegen Groote Lindt op het programma. Groote Lindt had dit seizoen net als wij alles gewonnen, dus van te voren al gezegd dat het een goede ploeg zou zijn. Bij ons was bijna iedereen fit. Zouhair is met een ontsteking aan zijn knie langdurig geblesseerd en Roan viel in de warming up ook uit met knieklachten.

Hierdoor kwam Sydney op de linksback positie te staan. De altijd goed spelende Ivo had het vandaag erg zwaar, hij had een hele snelle tegenstander. Dat is geen schande overigens.

We kwamen snel, binnen een minuut op 0-1. Noah maakte nog 1-1, maar kort daarna maakte Groote Lindt  het 1-2 en 1-3…

We gingen rusten. Wat veranderingen gebracht maar ook dat hielp niet: de bezoekers maakten heel gauw 1-4. Noah wist er nog 2-4 van te maken, maar met een ongelukkig eigen doelpunt van de verder uitstekende spelende Stefan kwam de eindestand op 2-5.

Al met al was het bij vlagen goed spel van DFC maar de waarheid is dat de tegenstander een klasse beter was met een laatste man die zo in DFC 1 kan en een paar geweldige voetballers. Het is geen schande om zo te verliezen. Het is ook wel eens goed, nu staan we als ploeg weer met bij de beentjes op de grond en weten ook weer wat verliezen is.

Duidelijk is dat sommige jongens nog moeten werken aan hun snelheid en conditie. Na afloop was er voor iedereen patat, drinken en snacks, aangeboden door het DFC jeugdbestuur: hartelijk dank daarvoor, super!

De volgende spelers waren aanwezig: Rui, Ensar, Ouassim, Noah, Sydney, Jeremy, Ivo, Delani, Marouan, Desh, Alexandre, Stefa en Ayoub. Rest nog te vermelden dat Marouan man of the match was, hij speelde uitstekend.

Enzo

Rick van der Linden

Afbeelding 1 van 500

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com