JO13-1 pakt belangrijke punten

14 november 2017 1605x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO13-1 pakt belangrijke punten

Vandaag, 12-11-17, speelden wij uit bij Drechtstreek, de nummer 2 van de competitie. In de beker hebben we 8-0 gewonnen, maar er stond nu toch een ander team in het veld, zowel bij hun als bij ons. Het was vandaag aardig puzzelen met de opstelling: er ontbraken maar liefst 4 spelers, Zouhair, Roan, Jeremy en Deshw waren ziek of geblesseerd. We hadden maar een wissel en dat was onze keeper Rui! Stefan speelde vandaag laatste man en Delani links back, wat ze beiden uitstekend deden. Hierdoor kon onze tank, normaal laatste man Ouassim naar de spits verhuizen.

De wedstrijd  begon stroef maar we gaven niks weg achterin. Door twee schitterende kanonskogels van Ouassim kwamen we op 2-0 voor. De tegenstander ging na de rust meer aanvallend spelen waardoor wij onder druk kwamen te staan. Door Noah iets verdedigend te laten spelen werd de druk minder en mede door uitstekend  keepers  werk van Ensar bleef het 2-0. Een kwartier voor tijd viel ayoub uit en ging onze keeper Rui in de spits spelen, wat hij overigens niet verkeerd deed: hij bleef maar rennen en werken voor de ploeg.

Bij deze ben ik zeer trots op de ploeg, omdat ze er voor zijn blijven vechten. Zeer trots ben ik ook op mijn twee middenvelders Noah en Alexandre. Die hebben vandaag aardig wat kilometers afgelegd, veel gestreden en geknokt voor de overwinning. Top zo blijkt het maar weer dat als het nodig is we er ook staan als ploeg want Drechtstreek had nog geen wedstrijd verloren.

Volgende week weer een zware wedstrijd, thuis tegen Hardinxveld. De volgende spelers zorgden voor de overwinning: Ensar, Rui, Jonathan, Marouan, Ouassim, Ivo, Stefan, Noah, Alexandre, Sydney, Delani en Ayoub.

Enzo Fortino

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com