JO7-1 wint topper

12 november 2017 1333x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO7-1 wint topper

Vandaag was het zover. Dfc jo7 1moest de belangrijke uitwedstrijd spelen tegen meerkerk jo7  1.

Aangezien beide ploegen nog geen wedstrijd verloren hadden stond er voor beide teams wel wat druk op. Om 08.45 moest het dan gebeuren uit bij de directe concurrent. De wedstrijd begon moeizaam en je kon merken dat er wat spanning in de ploeg zat. Na de aftrap stonden we al snel op een 1-0 achterstand. DFC kwam niet onder de druk vandaan, waardoor we met de rug tegen de muur stonden. Al snel werd de stand naar 3-0 getrokken en leek DFC maar geen grip op de wedstrijd te krijgen. Na een scrimmage op het middenveld wist Ryan de bal te veroveren en kon hij  voor DFC iets terug doen 3-1. Nog staan na te genieten van het doelpunt was het meerkerk die vervolgens weer toesloeg 4-1 en de 5-1. Op dat moment, nog voor de rust wist DFC zich terug te knokken in de wedstrijd. Met een mooi afstandsschot van Nigel en een Schot in de korte hoek van Tonio gingen we de rust in met een 5-3 achterstand.

In de rust het team bijeen genomen  en ze op het hart gedrukt dat ze alles moesten geven. Gebrand dat ze waren gingen we voor de tweede helft weer het hoofdveld van meerkerk op. De tegenstander kwamen euforisch het veld op en dachten de overwinning al binnen te hebben. Het was echter DFC die zich in de tweede helft terug knokte naar de 5-4 Levany en al snel daarop de 5-5. DFC leek vleugels te krijgen en zette de tegenstander goed vast op de eigen helft. Hierdoor werd het verschil in doelpunten nog groter in het voordeel van DFC. Kaan en Jairo deden uitstekend verdedigend werk waardoor we in de tweede helft niet echt meer in de problemen zijn gekomen.

Door goed teamspel en hard werken is de overwinning uiteindelijk binnen gehaald en was de eindstand 7-9. Wederom een spannende wedstrijd met een positieve uitslag. Goed gedaan boys van de jo7 1.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com